Twenthe rolt Turkse Kracht met 8-2 op

Een piano voetbalmiddagje voor Twenthe vanmiddag op het Piepwillem. Twenthe opende de score al in de eerste minuut, goaltjesdief Guus Lummen profiteerde van een verdedigende fout van Turkse kracht. Het was de opmaat naar een goede eerste helft van Twenthe, dat geen kind had aan de gasten uit Deventer. Uit de kluts scoorde Jelle Horselenberg de 2-0. In een van de spaarzame momenten dat Turkse Kracht op de helft van Twenthe kwam scoorden de gasten de 2-1, maar Twenthe sloeg snel terug en kwam via Mark Nijland op 3-1, tevens ook de ruststand. Na de rust kwam Turkse Kracht bijna niet van de eigen helft af en kon Twenthe rustig aan het doelsaldo werken. In de 10e minuut na rust scoorde Koen Morsink de 4-1 uit een penalty nadat Jasper Groothuis in het strafschopgebied onderuit werd gehaald. Daarna scoorde Groothuis de 5-1, een minuut later Wouter Leusink de 6-1 en amper twee minuten later was het wederom Jasper Groothuis die het net werd te vinden. In een kleine opleving scoorde Turkse Kracht nog de 7-2 waarna de kers op de taart werd binnen getikt door Mark Nijland. Een alles behalve geflatteerde 8-2 eindstand voor een goed spelend Twenthe. 

Gerelateerde berichten

  • den-haag-goor-delden21 november 2013 Actiegroep goederentreinen weggestuurd De Actiegroep Goederenvervoer Hof van Twente is met stringente hand weggestuurd door de politie tijdens de vreedzame demonstratie op het Binnenhof in Den Haag. "We hebben nog geprobeerd om […]
  • Vroege goal beslist derby15 december 2013 Vroege goal beslist derby Een vroege treffer van Lars Nobbe in de Goorse derby tussen Hector en GFC bleek de uiteindelijke beslissing in een wedstrijd, die na rust aantrekkelijker was dan voor de thee. Hector ging […]
  • Goor is virtuele Stadswandeling rijker25 april 2014 Goor is virtuele Stadswandeling rijker   De aangekondigde Goorse virtuele stadswandeling is vanmiddag gepresenteerd in het Goors Historisch Museum. Het eerste exemplaar werd aangeboden aan scheidend wethouder Ben Eshuis door […]
  • Informatieavond over centrumontwikkeling31 augustus 2011 Informatieavond over centrumontwikkeling Wat moet er gebeuren om de aantrekkingskracht van het Goorse centrum te vergroten. Dat is al enige tijd een discussiepunt en ook de hamvraag tijdens een discussie-bijeenkomst komende […]
  • Hector F1 kampioen na ware thriller, ook titel C113 december 2014 Hector F1 kampioen na ware thriller, ook titel C1 Hector F1 is zaterdag na een zwaarbevochten 1-2 zege ongeslagen kampioen geworden in de 4e klasse. De kleine talentvolle groen-witten hebben maar twee verliespunten maar moesten nog vol […]