Twenthe rolt Turkse Kracht met 8-2 op

Een piano voetbalmiddagje voor Twenthe vanmiddag op het Piepwillem. Twenthe opende de score al in de eerste minuut, goaltjesdief Guus Lummen profiteerde van een verdedigende fout van Turkse kracht. Het was de opmaat naar een goede eerste helft van Twenthe, dat geen kind had aan de gasten uit Deventer. Uit de kluts scoorde Jelle Horselenberg de 2-0. In een van de spaarzame momenten dat Turkse Kracht op de helft van Twenthe kwam scoorden de gasten de 2-1, maar Twenthe sloeg snel terug en kwam via Mark Nijland op 3-1, tevens ook de ruststand. Na de rust kwam Turkse Kracht bijna niet van de eigen helft af en kon Twenthe rustig aan het doelsaldo werken. In de 10e minuut na rust scoorde Koen Morsink de 4-1 uit een penalty nadat Jasper Groothuis in het strafschopgebied onderuit werd gehaald. Daarna scoorde Groothuis de 5-1, een minuut later Wouter Leusink de 6-1 en amper twee minuten later was het wederom Jasper Groothuis die het net werd te vinden. In een kleine opleving scoorde Turkse Kracht nog de 7-2 waarna de kers op de taart werd binnen getikt door Mark Nijland. Een alles behalve geflatteerde 8-2 eindstand voor een goed spelend Twenthe.