GFC morst dure punten in titelstrijd

GFC liet vandaag twee dure punten liggen in de strijd om het kampioenschap in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink speelde op eigen veld doelpuntloos gelijk tegen laagvlieger FC Aramea en zag concurrent WVV wel winnen van Hector. De rood zwarten ontwikkelden in de eerste helft een overwicht en kregen een paar kansjes op de openingstreffer. Aramea kreeg één kans in het eerste bedrijf.

In de tweede helft begonnen de gasten uit Enschede beter en waren er kansen over en weer. GFC nam daarna het initiatief weer in handen maar slaagde er niet in om te scoren. Door het puntenverlies is het verschil met koploper WVV gegroeid naar zeven punten. GFC heeft wel twee wedstrijden minder gespeeld. Volgende week kan de Goorse ploeg er weer voor zorgen dat het de titelkansen in eigen hand houdt. Dan staat de topper tegen WVV in Hengevelde op het programma.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Tim Wassink helpt GFC in extremis aan zege19 november 2017 Tim Wassink helpt GFC in extremis aan zege In de uitwedstrijd tegen FC Aramea in Enschede leek het er lang op dat GFC tegen de eerste nederlaag van het seizoen zou aanlopen maar door twee goals van Tim Wassink in de blessuretijd […]
  • GFC niet opgewassen tegen FC Aramea12 maart 2017 GFC niet opgewassen tegen FC Aramea GFC leed in de vierde klasse B een fikse nederlaag tegen FC Aramea. Het werd 2-5 op sportpark Heeckeren. Het duel was na de eerste helft al beslist. Na een goede kans voor GFC-er Tim […]
  • Overwetering-Twenthe 2-1, BSC Unisson-Hector 5-2, GFC- Aramea 2-512 maart 2017 Overwetering-Twenthe 2-1, BSC Unisson-Hector 5-2, GFC- Aramea 2-5 De eindstanden van de wedstrijden in de derde- en vierde klasse B: 3B 14.00 uur: Overwetering - vv Twenthe 2-1 (doelpunt Twenthe: Jeffrey Asbroek) 4B 14.00 uur: BSC Unisson - sv […]
  • GFC wint weer en klimt naar boven6 april 2017 GFC wint weer en klimt naar boven GFC heeft vanavond weer uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond het […]