Goor loopt vol tijdens Bigband Festival

De voorspellingen waren anders maar het viel alleszins mee. De weergoden zijn het Goorse Bigband Festival dit jaar toch goed gezind en dat heeft er mede toe bijgedragen dat er heel veel publiek is afgekomen op één van de grootste Goorse evenementen. Direct na twaalf uur liep het centrum vol met mensen die de diverse bands en bigbands bewonderden of een kijkje en een slokje namen bij De Smidse waar een gezellige bierstraat met allerhande verschillende soorten gerstenat is ingericht. Kinderen vermaken zich op het Schoolfeestplein terwijl in De Reggehof ook veel mensen zijn afgekomen op de twee jeugd-bigbands en de Senioren Bigband Rotterdam. Hieronder een eerste sfeerimpressie van de tiende editie van het Bigband Festival.

 

 

Gerelateerde berichten

  • Bigband Festival in Amerikaanse stijl15 maart 2015 Bigband Festival in Amerikaanse stijl Het Bigband Festival, op Tweede Paasdag in het Goorse centrum, zal dit jaar in Amerikaanse stijl worden gehouden. Er zijn naast de verschillende orkesten diverse acts die de sfeer van de […]
  • Bigbandfestival in Amerikaanse sferen10 februari 2016 Bigbandfestival in Amerikaanse sferen Het BigBand Festival op Tweede Paasdag, 28 maart, zal worden gehouden in Amerikaanse sferen: Onder de titel “Blues and Swing” heeft het Festival een stap gezet waarbij er niet alleen […]
  • Bigband Festival start met zonnetje…6 april 2015 Bigband Festival start met zonnetje… Het voorjaarszonnetje diende zich vlak na twaalven aan net op het moment dat het Goorse Bigband Festival van start ging. Dat gebeurde op het Horecaplein voor het gemeentehuis met de […]
  • Duizenden bezoekers bij Bigband Festival17 april 2017 Duizenden bezoekers bij Bigband Festival Het was een mooie en en enerverende middag in het Goorse stadshart waar de weergoden het Bigband Festival een warmer hart toedroegen dan vooraf was verwacht. Mede daardoor vonden duizenden […]
  • Bigband Festival zet flinke stappen6 april 2015 Bigband Festival zet flinke stappen Het Goorse Bigband Festival bewees vandaag een van de belangrijkste pijlers te zijn in de promotie van het Twentse Haagje. Geholpen door prima weersomstandigheden wisten duizenden […]