Goor loopt vol tijdens Bigband Festival

De voorspellingen waren anders maar het viel alleszins mee. De weergoden zijn het Goorse Bigband Festival dit jaar toch goed gezind en dat heeft er mede toe bijgedragen dat er heel veel publiek is afgekomen op één van de grootste Goorse evenementen. Direct na twaalf uur liep het centrum vol met mensen die de diverse bands en bigbands bewonderden of een kijkje en een slokje namen bij De Smidse waar een gezellige bierstraat met allerhande verschillende soorten gerstenat is ingericht. Kinderen vermaken zich op het Schoolfeestplein terwijl in De Reggehof ook veel mensen zijn afgekomen op de twee jeugd-bigbands en de Senioren Bigband Rotterdam. Hieronder een eerste sfeerimpressie van de tiende editie van het Bigband Festival.

 

 

Gerelateerde berichten

  • Bigband Festival in Amerikaanse stijl15 maart 2015 Bigband Festival in Amerikaanse stijl Het Bigband Festival, op Tweede Paasdag in het Goorse centrum, zal dit jaar in Amerikaanse stijl worden gehouden. Er zijn naast de verschillende orkesten diverse acts die de sfeer van de […]
  • Nieuwe geluidsinstallatie in Goors centrum5 oktober 2021 Nieuwe geluidsinstallatie in Goors centrum Er is een begin gemaakt met de aanleg van een nieuwe geluidsinstallatie in het centrum van Goor. De oude installatie was aan vervanging toe en deed het al een aantal jaren niet meer. Als […]
  • Centrum ook weer in Schoolfeestsfeer16 mei 2020 Centrum ook weer in Schoolfeestsfeer Een maand lang hingen de banners van het Goorse Bigband Festival nog in het centrum ter herinnering aan het muzikale evenement dat door het uitbreken van het Corona-virus niet doorging. […]
  • Stilte waar muziek had moeten klinken…13 april 2020 Stilte waar muziek had moeten klinken… Het Goorse stadshart is nagenoeg leeg en oogt koud en kil op deze Tweede Paasdag. Een enkele winkelier heeft de deuren geopend maar veel klandizie is er niet. hoe anders had dat moeten […]
  • Duizenden bezoekers bij Bigband Festival17 april 2017 Duizenden bezoekers bij Bigband Festival Het was een mooie en en enerverende middag in het Goorse stadshart waar de weergoden het Bigband Festival een warmer hart toedroegen dan vooraf was verwacht. Mede daardoor vonden duizenden […]