Buggy achtergebleven tijdens Bigbandfestival

Tijdens het bigbandfestival is een Buggy van het merk Prenatal gevonden. De Buggy is in bewaring genomen. De eigenaar kan contact opnemen met 06-44262319.

Gerelateerde berichten

  • Fiets gevonden bospad De Stoevelaar (Update)13 september 2015 Fiets gevonden bospad De Stoevelaar (Update) Langs het bospad bij De Stoevelaar is een herenfiets van het merk Batavus gevonden. Omwonenden hebben de fiets in bewaring genomen. De eigenaar kan contact opnemen via […]
  • Fiets gevonden Kloosterlaan (update)25 augustus 2012 Fiets gevonden Kloosterlaan (update) Sinds enige dagen stond deze fiets geparkeerd bij de hoek Kloosterlaan/Borghoeksweg. De eigenaar kan contact opnemen met de familie Overbeek, die de fiets in bewaring heeft genomen. […]
  • Fiets gevonden aan de Enterseweg25 juni 2015 Fiets gevonden aan de Enterseweg Aan de Enterseweg is, in de sloot tegenover Probin, een fiets gevonden. Het gaat om een zilverkleurige fiets met een mountainbike look van het merk Mercedes. De fiets is in bewaring […]
  • Fiets gevonden in de Pluvierstraat15 december 2015 Fiets gevonden in de Pluvierstraat In de Pluvierstraat is een witte Gazelle-fiets aangetroffen en in bewaring genomen. De eigenaar heeft een paar dagen om zich te melden, daarna wordt de fiets overgedragen aan de gemeente. […]
  • Buggy gevonden in de sterbuurt26 april 2012 Buggy gevonden in de sterbuurt Zaterdagavond 21 april is in de sterbuurt, ter hoogte van de Bruna, een blauw-oranje buggy van het merk Quinny gevonden. De eigenaar kan contact met de vindster, Margeet Strikker, opnemen […]