Auto’s bekrast in de Kloosterlaan

In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben vandalen huis gehouden in De Kloosterlaan. Daar zijn meerdere auto’s vernield. Meerdere bewoners hebben aangifte gedaan van het bekrassen van auto’s. Hebt u getuigen gezien, meld je dan bij de politie: 0900-8844.

Gerelateerde berichten

  • Verkeersoverlast bij Goorse scholen neemt toe10 december 2018 Verkeersoverlast bij Goorse scholen neemt toe De overlast van het verkeer bij de Goorse basisscholen tijdens het halen en brengen van kinderen neemt steeds meer toe. De politie krijgt steeds meer meldingen die met name gaan over het […]
  • Bekeuringen voor fietsers en bedrijfsbus leeggeroofd7 november 2016 Bekeuringen voor fietsers en bedrijfsbus leeggeroofd En weer werd in Goor een bedrijfsbus leeg gehaald door dieven. Dit keer werd in de Kloosterlaan een ruit van een bedrijfswagen kapot geslagen waarna al het gereedschap uit de bus werd […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Ook Heeckerenschool mengt zich in Molenstraatdiscussie9 mei 2018 Ook Heeckerenschool mengt zich in Molenstraatdiscussie Leerkrachten en ouders van de Heeckerenschool hebben zich inmiddels ook geroerd als het gaat om de discussie om het eenrichtingsverkeer in de Molenstraat. De Kloosterlaan waaraan de school […]
  • Frustratie door afsluiting Kloosterlaan1 maart 2016 Frustratie door afsluiting Kloosterlaan Werkzaamheden gisteren en vandaag  aan het begin van de Kloosterlaan hebben tot frustratie geleid bij weggebruikers en omwonenden. Door de afsluiting reden veel automobilisten zich vast. […]