Bigband Festival trekt meer bezoekers dan voorgaande jaren

Het Bigband Festival Goor trok gisteren in totaal zo’n 20.000 bezoekers. Dat is enkele duizenden mensen meer dan vorig jaar. Het weer werkte gisteren aardig mee en het lijkt erop dat het Bigband Festival ook buiten de regio steeds meer bekendheid geniet gezien de gasten die uit alle delen van het land naar Goor kwamen. Fotografe Barbara Trienen schoot een aantal bijzondere fraaie prenten in het stadshart gisteren die we u niet willen onthouden…

Gerelateerde berichten

  • Bigband Kiev en Skyblasters blikvangers Bigbandfestival28 maart 2019 Bigband Kiev en Skyblasters blikvangers Bigbandfestival Het Bigband Festival van Tweede Paasdag wordt dit jaar onder de titel 'Feeling Good' gehouden en kent in de gerenommeerde Bigband Kiev een absolute blikvanger. De Oekraïense topmuzikanten […]
  • Gerard Waanders erelid van Apollo22 mei 2022 Gerard Waanders erelid van Apollo Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering zijn 6 trouwe leden gehuldigd en is Gerard Waanders benoemd tot erelid. De begenadigd trompettist zit al sinds jaar en dag in het grote […]
  • Wie wat waar tijdens het Bigbandfestival…18 april 2022 Wie wat waar tijdens het Bigbandfestival… Vandaag is het dan zover. In een waarschijnlijk zonovergoten centrum van Goor staan er tien Bigbands op de grote podia en andere muzikanten en bands op straat en bij de café's. Hieronder […]
  • Trienen exposeert heldinnen in de Kerkstraat17 april 2022 Trienen exposeert heldinnen in de Kerkstraat Tijdens het Bigbandfestival is er morgen ook een uitgebreide expositie te bezoeken van de Goorse fotografe Barbara Trienen. Zij heeft vrouwelijke helden in beeld gebracht. "De superhelden […]
  • Apollo bruist tijdens Bigbandfestival14 april 2022 Apollo bruist tijdens Bigbandfestival De Goorse muziektrots Apollo wil zich op een speciale wijze laten zien tijdens het Bigbandfestival komende maandag in het Goorsr stadshart. Onder de titel 'Apollo bruist' is er een […]