Sarah voor Monique Hemmink

Monique Hemmink viert vandaag haar 50ste verjaardag. De tuin voor Villa Vrijland is rijkelijk versierd voor de jarige. Namens haar collega`s wordt Monique van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en een fijne dag toegewenst.

Gerelateerde berichten

  • Judith Haverkate verrast met 49 Sarah`s14 mei 2017 Judith Haverkate verrast met 49 Sarah`s De collega's van Villa Vrijland hebben voor Judith Haverkate 49 Sarah`s in de tuin geplaatst ter ere van haar 50ste verjaardag vandaag. Namens alle collega's wordt Judith van harte […]
  • Monique Grievink ziet vandaag Sarah29 juli 2015 Monique Grievink ziet vandaag Sarah Monique Grievink, alias Monique van de Koele, is vandaag ook toegetreden tot de club van vijftig. De wijnflessen kunnen uit de kast om deze mijlplaat 'nat' te maken. Namens de familie […]
  • Halve Sarah voor Sandra Endeman27 december 2017 Halve Sarah voor Sandra Endeman Sandra viert vandaag haar 25ste verjaardag. Inmiddels is ze verkast van Goor naar het Gelderse Scherpenzeel, maar de familie laat ook daar van zich horen. Uiteraard ontbreekt een spandoek […]
  • Halve Sarah voor Karlijn Nijenkamp10 november 2017 Halve Sarah voor Karlijn Nijenkamp Karlijn Nijenkamp vierde gisteren haar 25-jarige verjaardag. Op een groot spandoek voor haar woning hebben haar vriendinnen haar levensloop samengevat. Ook via deze weg wordt de jarige in […]
  • Froukje van der Til ziet Sarah23 mei 2017 Froukje van der Til ziet Sarah Feest in de van Kollaan, waar Froukje van der Til haar 50ste verjaardag viert. Gisteren is haar tuin voorzien van een Sarah en de nodige spandoeken, dit als opmaat naar de rest van de […]