Sarah voor Monique Hemmink

Monique Hemmink viert vandaag haar 50ste verjaardag. De tuin voor Villa Vrijland is rijkelijk versierd voor de jarige. Namens haar collega`s wordt Monique van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en een fijne dag toegewenst.

Gerelateerde berichten

  • Judith Haverkate verrast met 49 Sarah`s14 mei 2017 Judith Haverkate verrast met 49 Sarah`s De collega's van Villa Vrijland hebben voor Judith Haverkate 49 Sarah`s in de tuin geplaatst ter ere van haar 50ste verjaardag vandaag. Namens alle collega's wordt Judith van harte […]
  • Monique Grievink ziet vandaag Sarah29 juli 2015 Monique Grievink ziet vandaag Sarah Monique Grievink, alias Monique van de Koele, is vandaag ook toegetreden tot de club van vijftig. De wijnflessen kunnen uit de kast om deze mijlplaat 'nat' te maken. Namens de familie […]
  • Sarah voor Mieke van Rijswijk19 mei 2018 Sarah voor Mieke van Rijswijk Mieke van Rijswijk viert vandaag haar 50ste verjaardag. Gisteren werd ze verrast met een Sarah, vanavond wordt het feest gevierd bij De Bebsel. Namens de familie, buren en vrienden wordt […]
  • Monique Snoetje Toetje Plegt 50 jaar15 juni 2018 Monique Snoetje Toetje Plegt 50 jaar Fissa op 't Heeckeren. Monique Plegt is vijftig jaar. En hoewel velen haar deze mijlpaal nog niet hadden toegedicht, zijn haar vriendinnen al weken bezig met een spandoek om Monique in het […]
  • Halve Sarah voor Sandra Endeman27 december 2017 Halve Sarah voor Sandra Endeman Sandra viert vandaag haar 25ste verjaardag. Inmiddels is ze verkast van Goor naar het Gelderse Scherpenzeel, maar de familie laat ook daar van zich horen. Uiteraard ontbreekt een spandoek […]