Rondje van de Koning bij De Bebsel op Koningsdag

Ze hopen er een nieuw evenement van te maken na de Koningsdag-activiteiten in het centrum. Jeroen en Ellen Bebseler organiseren op 27 april een muzikale gezellige middag onder de titel ‘Rondje van de Koning’. Vanaf 15:00 uur zal het Goorse SMS-duo (Marcel Mengerink en Paul Schabbink) spelen en zullen ook andere Goorse artiesten acte de presence geven. Daarnaast zullen er diverse andere activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. Bij mooi weer zal het festijn op het plein voor het zalencentrum plaats vinden. Anders is het binnen feest. De entree is gratis en “omdat ie jarig is doen we er dan ook een rondje van de Koning in” aldus Jeroen Bebseler.

Gerelateerde berichten

  • De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over26 juli 2018 De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over De uitbaters van De Bebsel, het zalencentrum- en cateringbedrijf aan de Hengevelderstraat in Goor, hebben cafĂ©- en zalencentrum De Gebrande Waateren in Hengevelde overgenomen. Daartoe zijn […]
  • Rondje van de Koning schot in de roos28 april 2018 Rondje van de Koning schot in de roos Het nieuwe evenement 'Rondje van de Koning' gisteren op het plein tussen De Bebsel en de Petrus en Pauluskerk bleek een voltreffer. Enkele honderden mensen wisten de weg naar De Bebsel te […]
  • Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel28 april 2019 Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel Het was een prachtig voorproefje op dat waar Goor zich eind juni weer vol in zal storten. Het 'Rondje van de Koning' bij De Bebsel was een kleintje Schoolfeest voor jong en oud. Binnen en […]
  • Goorse artiesten op Koningsdag bij De Bebsel26 april 2018 Goorse artiesten op Koningsdag bij De Bebsel Een zevental Goorse artiesten zullen morgenmiddag acte de presence geven tijdens het zogenoemde 'Rondje van de Koning' op het plein bij De Bebsel. Dit evenement wordt voor het eerst […]
  • De Bebsel begint met dansavonden22 september 2017 De Bebsel begint met dansavonden In zaal De Bebsel start vanavond een serie dansavonden voor mensen alleenstaanden, stellen en anderen die graag willen dansen. De dansavonden zijn een initiatief van de muzikanten Jan […]