Vernielingen aan auto’s en inbraken…

In het weekbericht van de politie allereerst een inbraak in een bedrijf aan de Klavermaten op industrieterrein Zenkeldamshoek. Daar werd aan het einde van vorige week vrijdagavond ingebroken. Wat er gestolen is, is niet bekend. In de nacht daarna werd ook nog eens een bestelbus vernield aan de Klavermaten. Daarnaast ook een vernieling aan een auto in de Kloosterlaan. Daar zag de eigenaar vorige week zaterdag een grote horizontale kras over de gehele linkerzijde van de wagen alsmede een verticale kras op de achterkant. Tenslotte werd er in de nacht van Paasmaandag 2- en dinsdag 3 april ingebroken in een personenauto in de Rembrandtstraat op De Whee. Wie tips heeft over deze delicten kan contact opnemen met de politie. Bijvoorbeeld via telefoonnummer 0900-8844.

Gerelateerde berichten

  • Weer inbraken in bedrijfsauto’s14 juni 2016 Weer inbraken in bedrijfsauto’s Het lijkt maar niet op te houden op de Goorse industrieterreinen waar inbrekers wekelijks hun slag slaan. In de afgelopen week was het raak op de Dammaten. Daar werd in de nacht van […]
  • Inbrekers skimmen gestolen tankpassen30 november 2017 Inbrekers skimmen gestolen tankpassen In diverse vrachtwagens en bedrijfsbussen in Goor en omgeving is in het afgelopen weekeinde ingebroken. Zo was het bijvoorbeeld weer twee keer raak op het Goorse bedrijventerrein […]
  • Autoinbraak aan Klavermaten27 december 2015 Autoinbraak aan Klavermaten Bij een autobedrijf aan de Klavermaten is rond de feestdagen in een auto ingebroken. De schade is aanzienlijk: de auto is opengebroken door het raam in te slaan. Het frontje van┬áde radio […]
  • Politie betrapt jongeren tijdens vernieling auto22 februari 2015 Politie betrapt jongeren tijdens vernieling auto Diverse personenauto's hebben het dit weekend moeten ontgelden in Goor. De politie heeft afgelopen vrijdag twee jongens van 16 en 18 aangehouden vanwege de vernieling van een personenauto. […]
  • Container met brandend hout snel geblust20 april 2015 Container met brandend hout snel geblust Op industrieterrein Zenkeldamshoek in Goor stond aan het einde van de middag een container met hout in lichterlaaie achter de wasstraat van tankstation Hoek op een parkeerplaats aan De […]