Lasercontroles in Goor

Er wordt vanmiddag op diverse plekken in goor gecontroleerd op snelheid. De politie doet dat met een lasergun en is onder meer gesignaleerd in de Molenstraat, bij de velden van vv Twenthe en tegenover tankstation Hoek. Later moet duidelijk worden wat de controle heeft opgeleverd. (foto: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Snelheidscontrole bij S15 en Zomerweg16 augustus 2017 Snelheidscontrole bij S15 en Zomerweg Na de bonnenregen van vorige week op de S15, zou het zomaar weer eens prijs kunnen zijn voor de politie. Woensdagochtend hebben ze namelijk een snelheidscontrole gehouden op de Zomerweg en […]
  • Politiecontrole op de N34716 januari 2018 Politiecontrole op de N347 Op de weg tussen Goor en Haaksbergen worden automobilisten gecontroleerd op snelheid. Ter hoogte van hectometerpaal 8,7 staat de Hermandad te flitsen op de N347. Wat de schade tot dusver […]
  • Flitscontrole van Hengevelde naar Goor2 januari 2017 Flitscontrole van Hengevelde naar Goor Op dit moment wordt er gecontroleerd op snelheid tussen Hengevelde en Goor. Op de N346 staat een flitsinstallatie bij de fietstunnel klaar om de hardrijders op de bon te slingeren zo aan […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Vijf snelheidsbekeuringen op Diepenheimseweg23 november 2017 Vijf snelheidsbekeuringen op Diepenheimseweg De politie Hof van Twente heeft vanochtend tussen 09.15 uur en 09.45 uur een snelheidscontrole uitgevoerd op de Diepenheimseweg net buiten Goor. Met een laserpistool werden ter hoogte van […]