Wing Wah verhuist naar pand Wiener Stube

Wing Wah gaat verhuizen naar de Lindelaan. De uitbaters van het Chinees Indisch restaurant aan het Julianaplein nemen na een grondige verbouwing hun intrek in het pand waar eerder café De Wiener Stube was gevestigd. Uitbater Lisa Lin heeft samen met haar man het horecapand op ’t Gijmink gekocht en daartoe vanmiddag de koopcontracten getekend. Dit na tussenkomst van de Goorse makelaar Raymond Wolbers van Snelder Zijlstra. De ondernemers gaan vanaf 1 mei beginnen aan het opknappen van het eigen pand waarvoor ze ongeveer een jaar willen uittrekken. Wing Wah wil het aantal zitplaatsen voor gasten verdubbelen in het nieuwe onderkomen. Tot die tijd zal het restaurant het onderkomen blijven huren aan het Julianaplein.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)11 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (4) - De inwoners van Goor werden vanochtend wederom getrakteerd op een Bengaalse ochtenddienst. Leden van De Rellie zetten hun vergadering bij de Tapperij kracht bij met een vuurwerkshow […]
  • Roelofsen draagt De Ster over aan Weerkamp5 mei 2017 Roelofsen draagt De Ster over aan Weerkamp Café De Ster is sinds deze week in eigendom van de familie Weerkamp. Het horecapand werd de afgelopen vier jaar gehuurd van Jan en Willemien Roelofsen. Roelofsen had het pand sinds het […]
  • De Goolse Bieltent Lellie…28 mei 2017 De Goolse Bieltent Lellie… Het wordt op diverse manieren gedeeld. Het thema van de Goorse Biertent Rellie is dit jaar China. In de rellieloods aan de Nijverheidsweg wordt dagelijks hard gewerkt om de wagens, […]
  • Autobedrijf Grafen verhuist naar Breukersweg16 mei 2017 Autobedrijf Grafen verhuist naar Breukersweg Autobedrijf Grafen vertrekt per 1 juni uit het bedrijfspand aan de Goorse Molenstraat en verhuist en neemt BCT aan de Breukersweg over. Grafen zat naast het inmiddels onbemande tankstation […]
  • VV Twenthe nodigt kinderen uit te komen voetballen op ’t Piepwillem19 augustus 2018 VV Twenthe nodigt kinderen uit te komen voetballen op ’t Piepwillem VV Twenthe nodigt kinderen van 4, 5 of 6 jaar oud uit om te komen voetballen op Sportpark 't Piepwillem. Vanaf 8 september is het mogelijk om vrijblijvend mee te trainen. Iedere woensdag […]