Wing Wah verhuist naar pand Wiener Stube

Wing Wah gaat verhuizen naar de Lindelaan. De uitbaters van het Chinees Indisch restaurant aan het Julianaplein nemen na een grondige verbouwing hun intrek in het pand waar eerder café De Wiener Stube was gevestigd. Uitbater Lisa Lin heeft samen met haar man het horecapand op ’t Gijmink gekocht en daartoe vanmiddag de koopcontracten getekend. Dit na tussenkomst van de Goorse makelaar Raymond Wolbers van Snelder Zijlstra. De ondernemers gaan vanaf 1 mei beginnen aan het opknappen van het eigen pand waarvoor ze ongeveer een jaar willen uittrekken. Wing Wah wil het aantal zitplaatsen voor gasten verdubbelen in het nieuwe onderkomen. Tot die tijd zal het restaurant het onderkomen blijven huren aan het Julianaplein.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe Wing Wah komende dinsdag geopend29 maart 2019 Nieuwe Wing Wah komende dinsdag geopend De nieuwe vestiging van Chinees-Indisch restaurant Wing Wah aan de Goorse Lindelaan, wordt dinsdag geopend. Wing Wah verhuist daarmee van het pand op het Julianaplein naar het pand waar […]
  • FEBO in oude Wing Wah-pand ?30 december 2019 FEBO in oude Wing Wah-pand ? De tekst op het grote doek aan de gevel van het voormalige pand van chinees indisch restaurant Wing Wah op het Julianaplein, laat niets aan duidelijkheid te wensen over. 'Binnenkort FEBO […]
  • Opluchting door afhaalbeleid18 maart 2020 Opluchting door afhaalbeleid Er was wat onduidelijkheid over maar nu er bij cafetaria's, grillrooms en restaurants toch eten kan worden afgehaald, heerst daarover opluchting bij een aantal Goorse ondernemers die […]
  • Roelofsen draagt De Ster over aan Weerkamp5 mei 2017 Roelofsen draagt De Ster over aan Weerkamp Café De Ster is sinds deze week in eigendom van de familie Weerkamp. Het horecapand werd de afgelopen vier jaar gehuurd van Jan en Willemien Roelofsen. Roelofsen had het pand sinds het […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)11 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (4) - De inwoners van Goor werden vanochtend wederom getrakteerd op een Bengaalse ochtenddienst. Leden van De Rellie zetten hun vergadering bij de Tapperij kracht bij met een vuurwerkshow […]