De ontluikende lente…

Een schitterende prent gemaakt- en gestuurd door de Goorse topfotograaf Jeroen van Vliet. Hij is regelmatig te vinden in De Meene waar hij zeker in deze tijd van het jaar zijn hart kan ophalen en de mooiste natuurfoto’s kan maken. Hij vond ergens in een weide een nest kievitseieren en tekende met zijn camera op fraaie wijze de ontluikende lente. Daarbij de volgende boodschap van de natuurliefhebber: “Het gaat slecht met de weidevogels in Nederland. Gelukkig werken vogelliefhebbers en boeren samen om er voor te zorgen dat er toch eieren uit komen en jongen groot kunnen worden. Valt niet mee door de intensieve landbouw. Hopelijk komen uit dit nest 4 kieviten en mogen we er nog jaren van genieten.”

www.jeroenfotografie.nl

Gerelateerde berichten

  • Nominaties en erkenning voor natuurfoto’s Heinhuis28 juli 2016 Nominaties en erkenning voor natuurfoto’s Heinhuis De ster van de Goorse fotografe Trui Heinhuis is rijzende. Haar bijzondere natuurfoto's maken internationaal indruk en dat leverde deze week een nominatie op voor de titel 'Beste Roots […]
  • Rommelmarkt brengt veel mensen op de been27 april 2018 Rommelmarkt brengt veel mensen op de been Het was ouderwets druk in het Goorse centrum vanochtend. De traditionele rommelmarkt én de prima weersomstandigheden brachten veel mensen op de been die op koopjesjacht gingen. De veelal […]
  • Goorse paardenmarkt nog springlevend14 december 2018 Goorse paardenmarkt nog springlevend Er zijn al jaren twijfels over de houdbaarheid van de Goorse Paardenmarkt die al eeuwen halverwege december wordt gehouden maar vandaag bleek dat er nog steeds veel handelaren de weg naar […]
  • Groene loper zoekt lentefotografen10 april 2018 Groene loper zoekt lentefotografen De Groene Loper Hof van Twente is op zoek naar fotografen die fraaie lentefoto's willen maken voor de nieuwe website. Deze wordt vandaag online gezet. De organisatie die zoveel mogelijk […]
  • Bonte kilometervreter is uitgevlogen7 mei 2018 Bonte kilometervreter is uitgevlogen Een dood vogeltje met een surrealistisch verhaal. Na ruim 100.000 kilometers is één van de meest bijzondere bonte vliegenvangers uitgevlogen. Na tochten van het landgoed Weldam naar onder […]