Veteranen onder de stralende zon in Goor

Het was wat minder groots opgezet dan in voorgaande jaren maar toch kwam er weer veel publiek af op de jaarlijkse Veteranendag op het Schoolfeestplein. En dat kwam niet in de laatste plaats door het stralende weer. Daar werden diverse legervoertuigen tijdens een zogenoemde Static Show tentoongesteld en was er een klimwand voor de kinderen. Ook Minister van Defensie Ank Bijleveld was aanwezig. Zij sprak de veteranen tijdens een besloten bijeenkomst in het gemeentehuis toe. Er was treffende muziek van The Highland Regiment Pipes and Drums. Hieronder een sfeerreportage van 25 foto’s van het buitengebeuren. Op onze Facebookpagina staat een kort filmpje.

 

Gerelateerde berichten

  • Speciale coin voor lokale veteranen4 augustus 2020 Speciale coin voor lokale veteranen De oorlogsveteranen uit Goor en overige kernen in de Hof hebben van de gemeente Hof van Twente een speciale coin ontvangen waarmee dit jaar de erkentelijkheid voor de oud gedienden in het […]
  • Veteranen Comité verder als onafhankelijk stichting9 januari 2020 Veteranen Comité verder als onafhankelijk stichting Het Veteranen comité Hof van Twente” gaat verder als onafhankelijke Stichting. Na een aantal jaren de gemeente te hebben ondersteund bij het organiseren van de gemeentelijk veteranendag […]
  • Minister van Defensie bij Veteranendag4 april 2018 Minister van Defensie bij Veteranendag Minister van Defensie Ank Bijleveld zal komende zaterdag een inleiding houden tijdens de Veteranendag in Goor. Tijdens een besloten bijeenkomst in het gemeentehuis is er na een […]
  • Legervoertuigen en muziekkorps defensie trekken veel bekijks16 april 2016 Legervoertuigen en muziekkorps defensie trekken veel bekijks Het is vandaag nationale Veteranendag en in Goor is voor de gelegenheid extra uitgepakt om het werk van de militairen en oud-strijders onder de aandacht te brengen. Oude en nieuwe […]
  • Tokkelen, tanks en Schotse muziek…8 april 2017 Tokkelen, tanks en Schotse muziek… Als een jong ventje via een lang touw vanaf het dakterras van het gemeentehuis via een lang touw naar beneden glijdt, marcheren de Doedelzakspelers en drummers van de Highland Regiment […]