John Slag wint Hector Open Darttoernooi

John Slag heeft het Open Darttoernooi van SV Hector op zijn naam geschreven. De Goorse darter won vrijdagavond in de finale van Colin Haverkate uit Ambt Delden. Hij deed dat in stijl door in de laatste leg te finishen met 154. Het dubbeltoernooi op zaterdag werd een prooi voor het duo Ronald Balfoort en Arjan van Zetten. Komende vrijdagvond is in de kantine van Hector het darttoernooi voor de leden van de Goorse groen witten.

De prijswinnaars van het enkeltoernooi met John Slag derde van rechts

Gerelateerde berichten

  • Theateropera, carnaval en darten5 februari 2016 Theateropera, carnaval en darten Naast de diverse carnavalsactiviteiten in Goor waarover HIER alles is te lezen, gebeurt er meer dit weekeinde in het Twentse Haagje. Op de evenementenkalender van deze site staat te lezen […]
  • Darters Buddy’s 8 grijpen titel in eredivisie14 mei 2019 Darters Buddy’s 8 grijpen titel in eredivisie Een prestatie in optima forma voor de succesformatie van Buddy's 8. Daar kroonden de darters zich maandagavond tot kampioen van de eredivisie van de oostelijke dartbond DVO. In de laatste […]
  • John Slag wint Stampottoernooi27 december 2018 John Slag wint Stampottoernooi John Slag, Bras voor intimi, heeft het Stampottoernooi 2018 op zijn naam geschreven. Het jaarlijkse prestigieuze dart-evenement bij de Buddy's werd een prooi voor Slag nadat hij in de […]
  • Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay24 juli 2018 Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay Jelle Klaasen is gisteravond in de eerste ronde van het zogenoemde World Matchplay uitgeschakeld. De Goorse topdarter was kansloos tegen de Engelsman Peter Wright die met 10-5 zegevierde. […]
  • Klaasen stunt in European Darts Trophy14 oktober 2018 Klaasen stunt in European Darts Trophy De Goorse darter Jelle Klaasen heeft in Duitsland voor een grote verrassing gezorgd door  de nummer twee van de wereld Peter Wright te verslaan. In Göttingen won hij tijdens de European […]