Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo

Sinds 4 februari is het Hector weer gelukt een competitiewedstrijd te winnen in de vierde klasse B. Na een doelpuntloze eerste helft kwam Hector met veel werklust en een klein beetje geluk op eigen veld langs vv Bentelo: 2-0. De eerste helft leverde weinig kansen op. De grootste mogelijkheid aan Bentelose kant was voor jongeling Ties Schutte. Door een communicatie-fout achterin bij Hector, kon de snelle buitenspeler bijna binnen prikken maar doelman Daniël Kolbe kon dat voorkomen. Aan de andere kant was Sjoerd Koster dicht bij de openingstreffer. Hij kopte op een voorzet van Cris Haverslag net langs het doel. Ruststand 0-0.

Na de thee begon Hector goed en na een paar kleine kansjes was het na tien minuten raak. Unal Kel wilde na een individuele actie een voorzet geven op Cristian Jimenez alleen kwam Bentelo-verdediger Thomas Kruders ertussen en hij werkte de bal ongelukkig over zijn eigen keeper het doel in waardoor de thuisploeg gelukkig op 1-0 kwam. Daarna moest Bentelo komen en gaf het achterin meer ruimte weg waardoor de ploeg van trainer Mark Dijkstra nog meer kansen kregen. Eerst liet Unal Kel het na om de 2-0 te maken maar zeven minuten voor tijd viel de bevrijdende treffer dan toch. De bal werd na een voorzet losgelaten door Bentelo-keeper Thijs Kruders. Sjoerd Koster was er als de kippen bij om de 2-0 binnen te tikken en de wedstrijd te beslissen.

Smetje op de zege was wel de rode kaart voor sterkhouder Cristian Haverslag die vlak voor tijd van het veld moest na zijn tweede gele kaart. Door deze overwinning loopt Hector drie punten in op FC Aramea dat op de veilige negende plaats staat. De achterstand op de Enschedese ploeg is nu nog drie punten met twee wedstrijden minder gespeeld. Volgende week kan de volgende stap richting lijfsbehoud gezet worden. Mede-hekkensluiter vv Diepenheim is dan de tegenstander op sportpark ’t Doesgoor.

Gerelateerde berichten

  • Hector lijdt derde nederlaag in Beckum22 oktober 2017 Hector lijdt derde nederlaag in Beckum Het dreigt een heel lastig seizoen tegemoet te gaan. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ging vanmiddag voor de derde keer op rij onderuit en heeft nog maar één punt uit de vier tot nu toe […]
  • Hector veilig na eclatante zege op Enter13 mei 2018 Hector veilig na eclatante zege op Enter Hector speelt ook volgend seizoen in de vierde klasse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde zich vanmiddag veilig door met 4-0 te winnen van hekkensluiter sv Enter waarvoor het doek […]
  • Hector boekt knappe zege bij Emos: 0-219 april 2018 Hector boekt knappe zege bij Emos: 0-2 Hector heeft vanavond uitstekende zaken gedaan in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Mark Dijkstra die zondag nog met 1-0 […]
  • Hector toont veerkracht en wint met 2-119 maart 2017 Hector toont veerkracht en wint met 2-1 Hector deed vanmiddag goede zaken in de vierde klasse B. Op eigen veld werd, na een 0-1 achterstand, uiteindelijk met 2-1 gewonnen van TVO. Na een slap begin van de wedstrijd creëerden de […]
  • GFC zonder Schnieder naar Boekelo17 september 2016 GFC zonder Schnieder naar Boekelo GFC reist morgen voor het uitduel met BSC/Unisson af zonder aanvoerder Edo Schnieder. Hij geniet van een vakantie op Ibiza en is er dus niet bij in Boekelo. Trainer Romano Lammertink kan […]