Titel ver weg voor GFC na nederlaag bij WVV

Het lijkt er sterk op dat GFC zich kan gaan richten op het bereiken van de nacompetitie om een plek in de derde klasse. In de topper tegen WVV werd vandaag verdiend met 2-0 verloren en daarmee leed de ploeg van trainer Romano Lammertink de eerste nederlaag van het seizoen. De rood zwarten kwamen tegen de koploper al snel op achterstand ondanks een overwicht in de eerste minuten. Een hoekschop werd na zes minuten binnen gekopt door Wouter Roescher. Halverwege de eerste helft kreeg GFC een goede kans op de gelijkmaker nadat Tim Wassink zich vrij speelde en Bjorn Natrop in stelling bracht. Hij trof echter de Hengeveldse goalie op zijn weg. WVV was de betere ploeg en kreeg een aantal kansen. De 2-0 viel vlak voor rust uit een van richting veranderde vrije trap van Justin Alferink.

In de tweede helft probeerde GFC het nog wel maar het vond een opponent tegenover zich die verdedigend goed stond en weinig weg gaf. Door de nederlaag is het verschil met koploper WVV nu 12 punten met dien verstande dat GFC wel twee wedstrijden minder gespeeld heeft. Het verschil met de nummer 3 EMOS is twee punten in het voordeel van GFC dat wel een duel meer gespeeld heeft dan de Enschedeƫrs.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC ongelukkig onderuit in Boekelo18 september 2016 GFC ongelukkig onderuit in Boekelo GFC heeft vandaag de eerste nederlaag in het nieuwe seizoen geleden. De rood zwarten gingen in Boekelo met 3-2 onderuit tegen BSC/Unisson. GFC kwam na zeven minuten op achterstand door een […]
  • GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker10 mei 2018 GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker GFC maakte vanmiddag in het inhaalduel tegen Sportclub Markelo geen fout en is na de 3-2 zege nu helemaal zeker van nacompetitie-voetbal om promotie naar de derde klasse. Op sportpark […]
  • GFC wint simpel van hekkensluiter Rietmolen7 mei 2017 GFC wint simpel van hekkensluiter Rietmolen Een dik verdiende overwinning voor GFC vanmiddag tegen het reeds gedegradeerde Rietmolen. In het Gelderse kerkdorp werd het 0-4 voor de rood zwarten die nog wel alle zeilen bij moeten […]
  • GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit14 mei 2017 GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit GFC is er vanmiddag, ondanks een puike 4-0 zege op FC Het Centrum, niet in geslaagd om de nacompetitie te ontlopen. Doordat TVO bij BSC Unisson won, is GFC als 11e geĆ«indigd in de vierde […]