Historisch Museum extra geopend

Het Goors Historisch Museum is op 15 april en op Koningsdag extra open voor de weeftentoonstelling van weefkring ’t Weverke. Tijdens de openingsuren zijn de leden van ’t Weverke aanwezig om uitleg te geven over het tentoongestelde werk en de werking van de oude en nieuwe weefgetouwen. Voor wie zelf eens wil proberen te weven is er op de vrijdagmiddagen een weefcafé. Bezoek aan de tentoonstelling en deelname aan het weefcafé is gratis. Op zondag 15 april is de tentoonstelling te bezoeken van 11.00 tot 16.30 uur, op Koningsdag is het museum open van 13.30 – 16.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Goors Historisch Museum weer open31 januari 2022 Goors Historisch Museum weer open Het Goors Historisch Museum is vanaf morgen (dinsdag 1 februari) weer geopend. Bezoekers zijn welkom met een coronatoegangsbewijs en er is plaats voor 8 bezoekers tegelijk, verdeeld over […]
  • Open Monumentendagen, Ashafar en Repair Café9 september 2022 Open Monumentendagen, Ashafar en Repair Café Op de evenementenagenda prijkt voor het komende weekeinde de Open Monumentendagen met in Goor bezichtigingen van de Braakmolen en het Historisch Museum. Ook is het mogelijk om met een […]
  • Weefsters in actie in Goors museum2 september 2022 Weefsters in actie in Goors museum Ook het Goors Historisch Museum is geopend tijdens Open Monumentendagen morgen en overmorgen. Op de bovenverdieping van het museum staat de Goorse textiel centraal in de tentoonstelling […]
  • Privéverzamelingen in Goors museum2 juni 2022 Privéverzamelingen in Goors museum Vanaf half september zijn in het Goors Historisch Museum privéverzamelingen te zien van enkele medewerkers van Stichting Historisch Goor, maar ook voor andere Gorenaren is er plek om een […]
  • Historisch Museum open op Koningsdag23 april 2022 Historisch Museum open op Koningsdag Op Koningsdag opent ook het Goors Historisch Museum haar deuren. Van 10.00 uur tot en met 16.00 uur is de expositie ‘Werken in de textiel’ te zien. Op de begane grond van het museum wordt […]