Groene loper zoekt lentefotografen

De Groene Loper Hof van Twente is op zoek naar fotografen die fraaie lentefoto’s willen maken voor de nieuwe website. Deze wordt vandaag online gezet. De organisatie die zoveel mogelijk mensen wil inspireren om bij te dragen aan de natuur, het landschap en de biodiversiteit, zoekt fraaie prenten uit Goor en omgeving van flora en fauna gemaakt door jong en oud. Het thema van deze fotowedstrijd is ‘Lente in een groene Hof van Twente’. De foto’s kunnen worden gestuurd naar info@nullgroeneloperhofvantwente.nl¬† Inzenders wordt ook gevraagd om de locatie te vermelden waar de foto gemaakt is.

Gerelateerde berichten

  • Groene post voor boom- en bloemstraatbewoners…23 mei 2018 Groene post voor boom- en bloemstraatbewoners… Bijzondere post vandaag voor alle bewoners van een straat met een naam van een boom of een bloem zoals in Goor de Rozenstraat, Anjerstraat, Gondalaan, Magnoliaplein, Berkenstraatn en […]
  • De lente is aanstaande…3 maart 2017 De lente is aanstaande… De redactie ontving deze ochtend een prachtige foto van Henri√ętte Posthumus. Zij is met haar familie met het schip 'Mia-Amore' aangemeerd in de Goorse haven en maakte onderstaande prent […]
  • De Goorse IJsvogel…16 januari 2017 De Goorse IJsvogel… De redactie van deze site ontving een paar prachtige foto's van een IJsvogel die is gefotografeerd in de tuin van de Goorse natuurfotograaf Han Bouwmeester in de tuin achter zijn woning op […]
  • Nominaties en erkenning voor natuurfoto’s Heinhuis28 juli 2016 Nominaties en erkenning voor natuurfoto’s Heinhuis De ster van de Goorse fotografe Trui Heinhuis is rijzende. Haar bijzondere natuurfoto's maken internationaal indruk en dat leverde deze week een nominatie op voor de titel 'Beste Roots […]
  • Resten wietplantage aangetroffen bij vogelwerkgroep24 november 2014 Resten wietplantage aangetroffen bij vogelwerkgroep Een bijzondere vondst aan de Kanaalweg net buiten Goor. Daar stuitte de Goorse natuurfotograaf Han Bouwmeester op de resten van een wietplantage. De potgrond, tempexbolletjes, planken, […]