Toen het Sterplein nog het Sterplein was

Het Sterplein in het stadshart; het epicentrum van ‘t Twentse Haagje. De jongere bezoekers van deze site weten niet dat daar in het verleden ook daadwerkelijk een grote ster prijkte op het wegdek voor de horecagelegenheid. Reden voor de redactie van Oald Goor om eens in de koffer te duiken met prenten uit de Grotestraat (foto uit 1996). Heden ten dage prijkt er een futuristische klok op het Sterplein. 

Gerelateerde berichten

  • Schoolstraatbewoners zijn fietsers en scooters op de stoep beu11 mei 2016 Schoolstraatbewoners zijn fietsers en scooters op de stoep beu Bewoners van een viertal woningen in de Schoolstraat, schuin tegenover café De Ster willen nu dat er echt wat gedaan wordt aan het veelvuldige gebruik van scooters en fietsers van de stoep […]
  • Goorse Avond ter ziele22 mei 2015 Goorse Avond ter ziele De naar verwachting te hoge exploitatiekosten heeft Stichting Loer doen besluiten dat er dit jaar geen Goorse Avond zal worden georganiseerd. Het is de eerste keer sinds 13 jaar dat […]
  • Bigband, Bössels en Wembleys spelen op het Sterplein29 juli 2018 Bigband, Bössels en Wembleys spelen op het Sterplein De line-up van het nieuwe evenement “Vrienden op het Sterplein” is bekend. The Apollo Bigband zal op zaterdag 8 september acte de presence geven. Daarnaast komt ook de Rockband De Bössels […]
  • Toonaangevende bands op Reggaefestival Sterplein14 mei 2018 Toonaangevende bands op Reggaefestival Sterplein Na de succesvolle vuurdoop van vorig jaar staat er vandaag over een week wederom een Reggae-Festival op de rol in Goor. Opnieuw zal het Sterplein op Tweede Pinksterdag omgedoopt zijn tot […]
  • De Grotestraat voor het bombardement…29 januari 2017 De Grotestraat voor het bombardement… De wand met grote prenten die het verleden van Goor laten zien in het Goorse centrum trok deze week al veel bekijks. Het leverde mooie gesprekken op en het wierp ook vragen op als 'Hoelang […]