Inbraak in schuur en schaftkeet bij begraafplaats

Tijdens een inbraak in een schuur bij de algemene begraafplaats aan de Markeloseweg is vannacht een een trekker gestolen. Het blauwe voertuig dat HIER is afgebeeld wordt vaak gebruikt bij werkzaamheden van Gildebor op de begraafplaats. Daarnaast zijn ook andere goederen uit de schuur en de naastgelegen schaftkeet weggenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek en hoopt op getuigen. Die kunnen zich melden via een persoonlijk bericht via de Facebookpagina van de Politie Hof van Twente of via telefoonnummer 0900-8844. 

Gerelateerde berichten

  • 5 juni 2021 Gemeente maait minder voor biodiversiteit De medewerkers van Gildebor maaien op sommige plekken in de openbare ruimte minder gras of op een andere manier. Dit omdat de gemeente biodiversiteit wil stimuleren. Biodiversiteit wil […]
  • Met QR-code nu een graf zoeken en bestellen7 december 2020 Met QR-code nu een graf zoeken en bestellen Op de algemene begraafplaats aan de Markeloseweg in Goor is het nu eenvoudiger om een graf te vinden. Met een QR code die gescand wordt met een smartphone kan via Rustplaats.net een […]
  • Algemene begraafplaats wordt onder handen genomen6 november 2020 Algemene begraafplaats wordt onder handen genomen De algemene begraafplaats aan de Markeloseweg in Goor wordt in dit najaar fiks onder handen genomen. Een deel van de paden zal worden verbeterd om de begraafplaats beter toegankelijk te […]
  • Algemene begraafplaats krijgt groene opknapbeurt9 juli 2020 Algemene begraafplaats krijgt groene opknapbeurt De gemeente Hof van Twente gaat de algemene begraafplaats aan de Markeloseweg een forse ecologische opknapbeurt geven. Door het type groen en de droogte van de laatste twee zomers is de […]
  • Vochtproblemen in aula begraafplaats, geen expositie3 mei 2018 Vochtproblemen in aula begraafplaats, geen expositie Er zijn vochtproblemen in de aula van de algemene begraafplaats aan de Markeloseweg. Die is opgeknapt en opnieuw in de verf gezet maar desondanks blijven er vochtplekken komen waardoor […]