Hoftrends Mannen alweer een jaar succesvol in Goor (Adv)

Het Goorse centrum kreeg op 13 april van het vorige jaar een stuk extra uitstraling met de opening van het nieuwe Hoftrends Mannen in de Sterbuurt. De nieuwe herenkledingzaak blijkt, naast de al langer bestaande damesvestiging van Hoftrends, in een grote behoefte te voorzien en kende in een jaar tijd al de nodige uitbreidingen en veranderingen. Zo werd het merkenarsenaal na Jack and Jones en Petrol Industries uitgebreid met BlueField en No Excess. Daarnaast was er al een interne verbouwing van de zaak waar naast kleding ook de nodige horloges, armbanden en andere accessoires gretig aftrek vinden. Vanaf morgen is voor alle klanten vrijdag de 13e een geluksdag, want dan wordt het één-jarig bestaan gevierd met diverse kortingsacties. Zo is er een Rad van Fortuin waarbij fraaie prijzen te winnen zijn én waarmee kortingen op aankopen worden afgdwongen. Ook komende zaterdag blijft dat Rad actief en is het nog feest bij Hoftrends Mannen. Dan zijn alle aanbiedingen ook nog geldig.

Angelique Jager, Britt Mulderij en Anja van Ommen van Hoftrends