Joke zoekt haar brillenkoker met bril

Joke is haar brillenkoker, bruin van kleur, verloren met daarin een bril met glazen op sterkte. Waarschijnlijk is zij deze verloren in de PC Hooftstraat of op de parkeerplaats bij de Aldi. Kunt u Joke helpen haar bril terug te vinden, neem dan contact met haar op via de mail.

Gerelateerde berichten

  • Oproep dierenambulance; weggelopen hond gesignaleerd17 augustus 2015 Oproep dierenambulance; weggelopen hond gesignaleerd Dierenambulance Hof van Twente vraagt met spoed uw hulp om de eigenaar van een loslopende hond op te kunnen sporen. De angstig ogende hond stak de weg tussen Goor en Markelo over. Het gaat […]
  • Sleutel verloren in het centrum30 april 2017 Sleutel verloren in het centrum In het centrum, waarschijnlijk bij de Aldi of bij vishandel Verdriet, is een sleutel verloren. Aan de sleutel zit een sleutelhanger waar Oxlock op staat gedrukt. Heeft u de sleutel […]
  • Autosleutel-Keycard verloren op De Hogenkamp10 april 2015 Autosleutel-Keycard verloren op De Hogenkamp Joke is donderdagmiddag haar autosleutel verloren in de omgeving van De Hogenkamp. Het gaat om een zogenaamde Renault- Keycard. De vinder wordt verzocht contact op te nemen met Joke op 06-55801216.
  • Oma-fiets gevonden Hogenkamp5 februari 2013 Oma-fiets gevonden Hogenkamp Bij het speeltuintje aan de Hogenkamp staat al ruim een week een fiets geparkeerd. Het is een zwarte oma-fiets met een bruin zadel. Bent u de eigenaar, neem dan contact op via […]
  • Sleutel gevonden in centrum Goor5 november 2012 Sleutel gevonden in centrum Goor Nadat gisteren een sleutelbos vermist is geraakt, hebben we vandaag een sleutelbos die op zoek is naar een eigenaar. Tussen de Aldi en Zeeman is een sleutel gevonden. Bent u deze kwijt, […]