Piraten, Stem van de Regge en een sprookje…

De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het Piratenweekeinde van de Goors zendamateurs van Los Banditos bij café Buddy’s. Zij draaien al sinds gisteravond en willen dat volhouden tot maandagochtend. Iedereen is welkom om erbij te zijn. In filmhuis Alleman is vanavond de registratie te zien van het theaterspektakel Stem van de Regge dat in september op het Schoolfeestplein werd opgevoerd. Morgenvroeg is er een volleybalinstuif van Dynamiek in sporthal De Mossendam en zal het sprookje van Hans en Grietje in een musical ‘S middags worden opgevoerd bij De Reggehof. Bij De Ster is ‘S avonds een 80’s en 90’s-party. Zondagmiddag is er weer een ZondagMiddagCafé voor senioren in de soos aan de Schoolstraat én is er het jubileumoptreden van het Goorse salonorkest Belle Epoque, dat 40 jaar bestaat, bij de Reggehof. Voor alle evenementen en activiteiten klik HIER.

Belle Epoque

Gerelateerde berichten

  • Wereldkampioen zingt tijdens Hofkoren, Getje Grevink bij De Ster24 maart 2017 Wereldkampioen zingt tijdens Hofkoren, Getje Grevink bij De Ster Dekoor uit Utrecht verzorgt komende zondag de finale van het jaarlijkse Hofkoren in de Goorse Reggehof. Het Close Harmony-gezelschap is meervoudig wereldkampioen en won ook al eens het […]
  • Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten…15 april 2022 Paasweekeinde vol muzikale hoogtepunten… Goor hoeft zich tijdens het komende Paasweekeinde zeker niet te vervelen. Er is genoeg te doen in het uitgaansleven en dat begint vanavond met Focus on Talent Part 3 bij Café Spek. Daar […]
  • Lavinia Meijer, films en Palmpasenoptocht8 april 2022 Lavinia Meijer, films en Palmpasenoptocht De evenementenkalender vermeldt voor dit weekeinde allereerst het optreden van harpiste Lavinia Maijer (foto) vanavond in De Reggehof met haar gevarieerde klassieke programma 'Untitled […]
  • Sluitstuk musical Home of Talents9 september 2020 Sluitstuk musical Home of Talents Het zijn moeilijke tijden voor De Reggehof en voor alle theaters en acteurs in ons land. Toch staan de aanstormende podiumtijgers vrijdag op de planken in Goor. De musicalklas van Home of […]
  • Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag19 oktober 2018 Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het optreden van Zoutmus in De Reggehof. Onder de titel 'Kuikens van beton' komt een vijfkoppig gezelschap met muzikaal cabaret. […]