Piraten, Stem van de Regge en een sprookje…

De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het Piratenweekeinde van de Goors zendamateurs van Los Banditos bij café Buddy’s. Zij draaien al sinds gisteravond en willen dat volhouden tot maandagochtend. Iedereen is welkom om erbij te zijn. In filmhuis Alleman is vanavond de registratie te zien van het theaterspektakel Stem van de Regge dat in september op het Schoolfeestplein werd opgevoerd. Morgenvroeg is er een volleybalinstuif van Dynamiek in sporthal De Mossendam en zal het sprookje van Hans en Grietje in een musical ‘S middags worden opgevoerd bij De Reggehof. Bij De Ster is ‘S avonds een 80’s en 90’s-party. Zondagmiddag is er weer een ZondagMiddagCafé voor senioren in de soos aan de Schoolstraat én is er het jubileumoptreden van het Goorse salonorkest Belle Epoque, dat 40 jaar bestaat, bij de Reggehof. Voor alle evenementen en activiteiten klik HIER.

Belle Epoque

Gerelateerde berichten

  • Wereldkampioen zingt tijdens Hofkoren, Getje Grevink bij De Ster24 maart 2017 Wereldkampioen zingt tijdens Hofkoren, Getje Grevink bij De Ster Dekoor uit Utrecht verzorgt komende zondag de finale van het jaarlijkse Hofkoren in de Goorse Reggehof. Het Close Harmony-gezelschap is meervoudig wereldkampioen en won ook al eens het […]
  • Goorse Piraatjes weer vier dagen in de ether27 september 2018 Goorse Piraatjes weer vier dagen in de ether De liefhebbers van piratenmuziek komen in het Goorse vanaf vandaag weer vier dagen lang uitgebreid aan hun trekken. Thuis via de radio en bij café Buddy's waar de uitzendingen verzorgd […]
  • Jubileumconcert Popkoor TOP.NL 31 oktober 2014 Jubileumconcert Popkoor TOP.NL Een druk weekeinde in het Goorse theater De Reggehof dit jaar. Morgenavond viert popkoor TOP.NL het 15-jarig jubileum met een vlammend concert onder leiding van dirigente Floor van Erp en […]
  • Etherpiraten actief bij De Ster18 september 2015 Etherpiraten actief bij De Ster De liefhebbers van piratenmuziek en pijpjes bier kunnen het hele weekeinde hun hart ophalen bij De Ster. Daar begint vanavond het zogenoemde 'Piepkesweekend' dat wordt georganiseerd door […]
  • Ook een DoeMiddag in de vakantie15 augustus 2018 Ook een DoeMiddag in de vakantie Dit jaar bestaat Kinderboerderij “Het Kukelnest” 10 jaar. De Activiteitenkukels hebben leuke plannen gemaakt om dit te vieren. Zelfs nog in de vakantie. Zo ook zondag. Dan is er van 14:00 […]