Schoolvoetbal Goor bij vv Twenthe

De Goorse schoolvoetbalkampioenschappen worden woensdag bij vv Twenthe gehouden. Op het complex Piepwillem Twenthe strijden verschillende scholen uit Goor en het Stedeke uit Diepenheim tegen elkaar. Er wordt in twee categorieën gespeeld. De jongens nemen het, in elftallen, op een groot veld tegen elkaar op en de meiden spelen met zeventallen op een half veld. Vanaf 14.00 uur zullen de teams uit gaan maken wie er namens Goor mag aantreden tijdens de regionale finales. Deze zullen op 11 mei ook in Goor worden gehouden. De finale vindt namelijk plaats bij sv Hector.

schoolvoetbal

Gerelateerde berichten

  • Open dag Tour Muziekschool18 augustus 2014 Open dag Tour Muziekschool De muziekschool organiseert samenwerking met het Creatief centrum De Reggehof een Open Dag Tour waarin komende zaterdag de kernen van de Hof van Twente worden aangedaan. De muziekschool […]
  • kunstgrasdubbel25 februari 2012 Dubbeltoernooi bij Goorse TC De Goorse Tennisclub organiseert na een jaar van afwezigheid weer het dubbeltoernooi op kunstgras. Vorig jaar zijn de banen helemaal vernieuwd en kon het toernooi helaas niet doorgaan. […]
  • Ruut te Velthuis nieuwe directeur Reggehof22 april 2014 Ruut te Velthuis nieuwe directeur Reggehof Ruut te Velthuis wordt de nieuwe directeur van De Reggehof. Het Goorse verenigings- en evenementencentrum komt vanaf 1 mei onder zijn leiding nadat bijna een jaar geleden Yolanda Mergler […]
  • Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten23 oktober 2014 Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten "De enige die hier nog een sigaret in de mond heeft is Buck", zegt uitbater Gerrit van Ginkel van café De Tapperij glimlachend. Achter hem prijkt het hoofd van een eland aan de muur met […]
  • Laatste wandeltocht Tempo DMG29 februari 2016 Laatste wandeltocht Tempo DMG Tempo DMG organiseert zondag de laatste tocht van het seizoen. De wandelclub heeft een route van dertig kilometer in Goor en omgeving uitgestippeld. Belangstellenden kunnen ook op de 5, 10 […]