Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby

De periode dat de prijzen worden verdeeld is aanstaande en voor vv Twenthe zou dat zomaar eens een plek in de nacompetitie kunnen zijn. De ploeg van trainer Michiel Mensink is de laatste weken goed op dreef in de derde klasse B en treft morgen op ’t Piepwillem Wijhe’92. Van die ploeg werd in de eerste seizoenshelft met maar liefst 8-2 verloren en die blamage willen de Goorse Tricolores dolgraag wegpoetsen in het thuisduel waarbij het meespelen van de geblesseerde Jeffrey Asbroek nog ongewis is. Hector won vorige week van Bentelo (2-0) en speelt in de strijd tegen degradatie tegen vv Diepenheim.

Die ploeg won afgelopen donderdag verrassend van TVO met 1-2 en scoorde daarin de eerste goals in dit kalenderjaar. Bij Hector is Cristian Haverslag geschorst na zijn rode kaart van vorige week. GFC zag deze week WVV geen fout maken tegen Rood Zwart (1-2) maar die andere concurrent Emos wel twee punten verspelen tegen UDI (1-1). De ploeg van trainer Romano Lammertink mag zondag proberen om het Deldense Rood Zwart te kloppen. Dat moet de oefenmeester wel doen zonder de geblesseerde Joran Krabbenbos. De wedstrijden beginnen morgen om 14:00 uur en zijn te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten17 februari 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten Het uur u nadert voor vv Twenthe. De ploeg van trainer Michiel Mensink behaalde in de 12 tot nu toe gespeelde wedstrijden slechts 9 punten en behaalde de laatste 3-punter in het laatste […]
  • Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs21 april 2018 Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs Het zijn de weken van de waarheid voor de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B. Twenthe begon het seizoen belabberd maar heeft inmiddels de vorm te pakken met vijf overwinningen op […]
  • Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector14 oktober 2017 Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector Twenthe wacht nog altijd op de eerste zege in dit seizoen en hoopt de punten in het thuisduel tegen Ruurlo wel in eigen huis te kunnen houden. Eenvoudig zal het niet worden want Ruurlo […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC gaat voor de titel, Twenthe de top 5, Hector-trainer is voorzichtig23 september 2017 GFC gaat voor de titel, Twenthe de top 5, Hector-trainer is voorzichtig Romano Lammertink windt er geen doekjes om vlak voor de start van de nieuwe voetbalcompetitie. GFC gaat voor de titel. "We staan er goed op en hebben een uitstekende voorbereiding […]