Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby

De periode dat de prijzen worden verdeeld is aanstaande en voor vv Twenthe zou dat zomaar eens een plek in de nacompetitie kunnen zijn. De ploeg van trainer Michiel Mensink is de laatste weken goed op dreef in de derde klasse B en treft morgen op ’t Piepwillem Wijhe’92. Van die ploeg werd in de eerste seizoenshelft met maar liefst 8-2 verloren en die blamage willen de Goorse Tricolores dolgraag wegpoetsen in het thuisduel waarbij het meespelen van de geblesseerde Jeffrey Asbroek nog ongewis is. Hector won vorige week van Bentelo (2-0) en speelt in de strijd tegen degradatie tegen vv Diepenheim.

Die ploeg won afgelopen donderdag verrassend van TVO met 1-2 en scoorde daarin de eerste goals in dit kalenderjaar. Bij Hector is Cristian Haverslag geschorst na zijn rode kaart van vorige week. GFC zag deze week WVV geen fout maken tegen Rood Zwart (1-2) maar die andere concurrent Emos wel twee punten verspelen tegen UDI (1-1). De ploeg van trainer Romano Lammertink mag zondag proberen om het Deldense Rood Zwart te kloppen. Dat moet de oefenmeester wel doen zonder de geblesseerde Joran Krabbenbos. De wedstrijden beginnen morgen om 14:00 uur en zijn te volgen via deze site.