Kloots vierde in eerste wegrace van het seizoen

Cliff Kloots is vandaag vierde geworden tijdens de eerste race in de strijd om het Nederland kampioenschap Supercup 1000. De Goorse wegracer deed op het TT-circuit van Assen lang mee om de eerste plekken maar kreeg gaandeweg de 14 ronden tellende race last van zijn pols. Die brak hij vorig jaar en daar ondervindt hij nog steeds hinder van. “Bij het insturen en het remmen kreeg ik daar steeds meer last van en dat kost tijd” aldus de 24-jarige Gorse motorcoureur. “Het gaat steeds een stukje beter dus ik hoop dit seizoen echt een rol van betekenis te kunnen spelen. In principe ga ik voor het kampioenschap.” Cliff Kloots rijdt nu voor het derde seizoen in de Supercup 1000-klasse en is nu onderdeel van het Edwi Ott Motoren-racingteam dat uit drie rijders bestaat. Op zaterdag 28 april is de volgende NK-race, weer op het circuit in Assen.

Gerelateerde berichten

  • Wegracer Kloots tweede in NK-wedstrijd in Assen28 april 2018 Wegracer Kloots tweede in NK-wedstrijd in Assen De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is vandaag als tweede gefinished tijdens de tweede wedstrijd meetellend voor het Nederlands Kampioenschap in de zogenoemde Supersport 1000-klasse. De […]
  • Kloots derde in Assen4 juni 2017 Kloots derde in Assen De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is derde geworden in de derde wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap Supercup 1000. Op het circuit in Assen prolongeerde de wegracer op prima wijze […]
  • Kloots crasht in laatste race van het seizoen15 oktober 2017 Kloots crasht in laatste race van het seizoen Voor de laatste races in Assen stond wegracer Cliff Kloots nog op een mooie derde plek in de strijd om de Supercup 1000 maar een crash in de laatste race gooide roet in het eten. Daardoor […]
  • Wegracer Cliff Kloots wint eerste NK-wedstrijd4 april 2015 Wegracer Cliff Kloots wint eerste NK-wedstrijd Een fantastische start van motorcoureur Cliff Kloots in de strijd om het Nederlands Kampioenschap Supercup 600. De Goorse wegracer won vandaag de openingswedstrijd op het circuit van Assen […]
  • Cliff Kloots derde ondanks valpartij4 mei 2015 Cliff Kloots derde ondanks valpartij De Goorse wegracer Cliff Kloots is dit weekeinde ondanks een harde crash derde geworden tijdens de wegraces in Hengelo Gelderland. In de eerste race vloog de 21-jarige Gorenaar uit de […]