“Drie kringloopwinkels is teveel…”

Dat er in Goor nu maar liefst drie kringloopwinkels zijn is voor velen net iets teveel van het goede. Dat blijkt uit de uitslag van een poll op deze site. 53% van de stemmers vindt dat met de recente komst van Krnglp2.0 er nu teveel gelegenheden zijn met tweedehands waar. 26% van de respondenten vindt het prima zo als er maar niet meer bijkomen en voor 21% geldt dat er niet genoeg van dat soort winkels kunnen zijn en willen er wel meer. De volgende poll gaat over de te vormen coalitie in de gemeenteraad. Die zal weer gevormd worden door het CDA en de VVD. dit terwijl de PvdA had gehoopt daarin ook een rol van betekenis te kunnen spelen. De vraag is dus of het goed is dat CDA en VVD alleen de coalitie gaan vormen of zou het goed zijn wanneer daar ook een andere partij in zou stappen ? U mag het zeggen !

Kringloopwinkel Kiekeboe

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe derde kringloopwinkel ook in bedrijf4 april 2018 Nieuwe derde kringloopwinkel ook in bedrijf De nieuwe Goorse kringloopwinkel Krnglp2.0 is inmiddels vol in bedrijf nadat afgelopen zaterdag de deuren voor het eerst werden geopend voor het publiek. Eén van de belangrijkste […]
  • Goor kringloopwalhalla van de regio ?18 maart 2018 Goor kringloopwalhalla van de regio ? Na de brand bij Wawollie bijna twee jaar geleden, moesten de Gorenaren nog geruime tijd naar andere plaatsen om tweede-hands waren te kunnen kopen maar dat is na de opening van Kiekeboe op […]
  • Wawollie maakt doorstart onder naam Kiekeboe9 mei 2017 Wawollie maakt doorstart onder naam Kiekeboe 17 juli 2016. Een zwarte dag voor tientallen vrijwilligers van kringloopwinkel Wawollie bij de Goorse haven. De onderneming brandde tot aan de grond toe af en werd volledig verwoest. Nu […]
  • Wat betekent het regeerakkoord voor de Gorenaar ?12 oktober 2017 Wat betekent het regeerakkoord voor de Gorenaar ? Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwe poll op deze site. De laatste enquète ging over de bakken met eetbaar groen in het centrum. Die kunnen niet op veel goedkeuring rekenen. Maar […]
  • Oppositiepartijen willen meer invloed in raadsprogramma11 april 2018 Oppositiepartijen willen meer invloed in raadsprogramma De coalitiepartijen in de gemeenteraad van Hof van Twente hebben een extra raadsvergadering aangevraagd om in gesprek te kunnen met de beoogde coalitiepartijen CDA en VVD. De SP, D66, PvdA […]