Wagenbouwers lichten tipje van de sluier op

De Goorse wagenbouwers zijn inmiddels alweer twee weken geopend en er wordt druk gebouwd aan de creaties voor de allegorische optocht van zondag 24 juni tijdens het komende School en Volksfeest. In aanloop naar die optocht worden er door de pr-commissie van het Schoolfeest met de regelmaat van de klok filmpjes op Facebook gepost waarin wagenbouwers uitleggen wat ze aan het bouwen zijn en lichten ze ook een tipje van de sluier op over hoe ze zich presenteren tijdens de rondgang door Goor. Het spits wordt in dit kader afgebeten door Hennie Kimmels (foto) van de groep ‘Krange’. Het filmpje is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend17 maart 2018 Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend De nieuwe derde Schoolfeestloods is vanmiddag feestelijk geopend. Rob Moormann had de eer om middels een druk op een grote rode knop de openingshandeling te verrichten (foto) waarna de […]
  • Nieuwe wagenbouwers en groepen tijdens Schoolfeestoptocht11 februari 2018 Nieuwe wagenbouwers en groepen tijdens Schoolfeestoptocht De wagenbouwgroep "Hoe dan...." en de groepen "Lijst 143" en "De Dames van 't Zeldam" zijn de nieuwe deelnemers aan de Allegorische Optocht, dit jaar (zondag 24 juni) tijdens het Goorse […]
  • Bouw derde Schoolfeestloods vordert gestaag26 december 2017 Bouw derde Schoolfeestloods vordert gestaag Het is kerst en de notoire Schoolfeestvierder weet dan dat het nog een half jaartje wachten is totdat het Feest der Feesten weer los barst. Wie nu een kijkje neemt bij de […]
  • Schoolfeestloodsen open voor publiek17 mei 2016 Schoolfeestloodsen open voor publiek De Schoolfeestloodsen zijn komende zaterdag geopend voor een ieder die een kijkje wil nemen tijdens het bouwen van de wagens voor de allegorische optocht van zondag 26 juni. De Goorse […]
  • Plannen voor bouw nieuwe Schoolfeestloods23 november 2016 Plannen voor bouw nieuwe Schoolfeestloods Er zijn plannen voor de bouw van een nieuwe Schoolfeestloods aan de Nijverheidsweg. Die loods moet op de plek komen van de ijzeren loods naast de permanente Schoolfeestloods en de […]