Zaterdag plantjesactie Handbalvereniging Dynamiek

Komende zaterdag, 21 april, houdt Handbalvereniging Dynamiek in Goor haar jaarlijkse plantjesactie. De jeugdleden van Dynamiek gaan dan samen met hun ouders én de seniorenleden, de voorjaarsbloeiers in diverse wijken van Goor verkopen vanaf aanhangwagens. Ook zijn er weer zogenoemde ‘hangers’ van Rick’s Flowers te koop. Er wordt gestart vanaf sporthal De Mossendam gestart rond 09:15 uur. Vanaf 09:00 uur kunnen daar ook al plantjes gekocht worden. De hangplanten kosten €8,50 en het perkgoed wordt voor €1,50 per stuk aan de man- of vrouw gebracht.

Gerelateerde berichten

  • Plantjesactie Dynamiek11 april 2019 Plantjesactie Dynamiek Handbal vereniging Dynamiek houdt komende zaterdag haar jaarlijkse plantjes-actie. De leden en jeugdleden gaan dan samen met ouders, de éénjarige voorjaarsbloeiers in diverse wijken van […]
  • Handbalclub met plantjes langs de deur22 april 2015 Handbalclub met plantjes langs de deur De Goorse handbalvereniging Dynamiek houdt komende zaterdag de jaarlijkse plantjesactie. Jeugdleden gaan samen met ouders en senioren leden de zognoemde voorjaarsbloeiers in diverse wijken […]
  • Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek28 augustus 2016 Reünie Kuipers Holland bij jubileum Dynamiek De hel van het oosten voor even terug in sporthal De Mossendam. Komende zaterdag herleven heroïsche volleybaltijden in Goor als de volleybaltoppers van weleer weer samenkomen voor een […]
  • WK-finale handbal live in de sporthal20 december 2015 WK-finale handbal live in de sporthal De Goorse handbalvereniging Dynamiek organiseert vanmiddag een Oranjefeestje in sporthal De Mossendam. Centraal staat de finale van het wereldkampioenschap die live kan worden bekeken op […]
  • Inloopmiddag handbalvereniging Dynamiek1 november 2015 Inloopmiddag handbalvereniging Dynamiek De Goorse Handbalvereniging Dynamiek houdt komende woensdag, 4 november, een inloopmiddag voor kinderen. Iedereen die kennis wil maken met de handbalsport is welkom in sporthal De […]