Diepenheim klopt Hector, de spanning onderin neemt toe

Diepenheim heeft Hector vandaag op eigen veld verslagen. In een wedstrijd waarin Diepenheim de grootste en beste kansen had, viel de enige goal van de wedstrijd in blessuretijd. Een ongelukkige eigen goal van Christian Jimenez betekende de 0-1 en de nederlaag. De bezoekers uit ’t Stedeke waren aanvankelijk de betere ploeg. Eerst was het Joost Elderink die in de tiende minuut gevaarlijk was en daarna spits Benny Brinkman. De Hectorianen hadden het wederom lastig tegen het lager geklasseerde Diepenheim. In de 34e minuut leek het dan ook 0-1 te worden, maar Joost Elderink stuitte op doelman DaniĆ«l Kolbe. Na de megakans leken de groen-witten wakker geschud en waren er ook kansen aan de andere kant. Eerst loste Marinus Wolters een afstandsschot en daarna kreeg Unal Kel een megakans om de score te openen, maar hij miste.

Foto’s: Jeroen van Vliet

De tweede helft bestond uit minder kansen, de enige echte mogelijkheden waren voor de bezoekers. Het was Thomas Roesink die bal pan klaargelegd kreeg in de 55e minuut, maar ruim naast schoot. Hector kon op een momentje van Cristian Jimenez na, niet echt gevaarlijk meer woorden voor het doel van de tegenstander. Vooral nadat de net ingevallen Lars Nobbe rood kreeg, klopte Diepenheim vaker op de deur. Eerst was het Gijs Haan die de bal op de lat schoot en in 88e minuut Jelte Zwiers die ook het houtwerk raakte. Het leek, net als in de vorige seizoenshelft zonder doelpunten te gaan eindigen, maar in de absolute slotseconde werd de ban dan toch gebroken. Een voorzet van Diepenheim werd ongelukkig in eigen doel gewerkt door Cristian Jimenez.

Door de nederlaag blijft het ontzettend spannend onderin in de 4e klasse B. Dat komt met name doordat hekkensluiter Enter won van Bentelo en FC Aramea UDI klopte.

Gerelateerde berichten

  • Hector en Emos komen niet tot scoren15 april 2017 Hector en Emos komen niet tot scoren Hector heeft vanmiddag de inhaalwedstrijd tegen Emos met 0-0 gelijk gespeeld. In Enschede waren er kansen voor beide ploegen maar die werden allemaal niet benut. Voor de groen witten waren […]
  • Late poeier velt Hector in Bentelo1 oktober 2017 Late poeier velt Hector in Bentelo Na het 1-1 gelijke spel van vorige week tegen Aramea ging sv Hector vanmiddag in de vierde klasse B met 2-1 onderuit, in en tegen Bentelo. Een late poeier van Thomas Broekkamp bezorgde de […]
  • Hector op karakter naar punt tegen Sportclub Enschede24 januari 2016 Hector op karakter naar punt tegen Sportclub Enschede Hector heeft vanmiddag een verdienstelijk punt gepakt in de zware uitwedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst, Sportclub Enschede. Het werd 1-1 op sportpark Het Diekman. In een […]
  • Hector sluit af met nederlaag tegen Aramea14 mei 2017 Hector sluit af met nederlaag tegen Aramea Hector heeft competitie afgesloten met een nederlaag. In Enschede werd met 3-1 verloren van FC Aramea. De groen witten kwamen in de eerste helft, waarin Aramea de bovenliggende partij was, […]
  • Goorse goalies kijken uit naar belangrijke stadsderby10 maart 2018 Goorse goalies kijken uit naar belangrijke stadsderby Ze staan in het Goorse voetbalplaatjesboek onder de nummers 741 en 516 en horen allebei bij de beste sluitposten uit de regio. Daniel Kolbe (35) en Dennis Vorkink (26) bewezen hun waarde […]