Diepenheim klopt Hector, de spanning onderin neemt toe

Diepenheim heeft Hector vandaag op eigen veld verslagen. In een wedstrijd waarin Diepenheim de grootste en beste kansen had, viel de enige goal van de wedstrijd in blessuretijd. Een ongelukkige eigen goal van Christian Jimenez betekende de 0-1 en de nederlaag. De bezoekers uit ’t Stedeke waren aanvankelijk de betere ploeg. Eerst was het Joost Elderink die in de tiende minuut gevaarlijk was en daarna spits Benny Brinkman. De Hectorianen hadden het wederom lastig tegen het lager geklasseerde Diepenheim. In de 34e minuut leek het dan ook 0-1 te worden, maar Joost Elderink stuitte op doelman Daniël Kolbe. Na de megakans leken de groen-witten wakker geschud en waren er ook kansen aan de andere kant. Eerst loste Marinus Wolters een afstandsschot en daarna kreeg Unal Kel een megakans om de score te openen, maar hij miste.

Foto’s: Jeroen van Vliet

De tweede helft bestond uit minder kansen, de enige echte mogelijkheden waren voor de bezoekers. Het was Thomas Roesink die bal pan klaargelegd kreeg in de 55e minuut, maar ruim naast schoot. Hector kon op een momentje van Cristian Jimenez na, niet echt gevaarlijk meer woorden voor het doel van de tegenstander. Vooral nadat de net ingevallen Lars Nobbe rood kreeg, klopte Diepenheim vaker op de deur. Eerst was het Gijs Haan die de bal op de lat schoot en in 88e minuut Jelte Zwiers die ook het houtwerk raakte. Het leek, net als in de vorige seizoenshelft zonder doelpunten te gaan eindigen, maar in de absolute slotseconde werd de ban dan toch gebroken. Een voorzet van Diepenheim werd ongelukkig in eigen doel gewerkt door Cristian Jimenez.

Door de nederlaag blijft het ontzettend spannend onderin in de 4e klasse B. Dat komt met name doordat hekkensluiter Enter won van Bentelo en FC Aramea UDI klopte.

Gerelateerde berichten

  • Fikse oorwassing voor Hector in Diepenheim2 februari 2020 Fikse oorwassing voor Hector in Diepenheim Hector ging vanmiddag fors onderuit in de vierde klasse B. In en tegen Diepenheim werd het maar liefst 7-1 voor de thuisploeg. De groen witten lieten zich in ‘ t Stedeke vanaf minuut één […]
  • Hector en Emos komen niet tot scoren15 april 2017 Hector en Emos komen niet tot scoren Hector heeft vanmiddag de inhaalwedstrijd tegen Emos met 0-0 gelijk gespeeld. In Enschede waren er kansen voor beide ploegen maar die werden allemaal niet benut. Voor de groen witten waren […]
  • Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria3 november 2019 Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria Hector speelde vanmiddag in Enschede met 2-2 gelijk tegen Victoria'28. De ploeg van trainer Mark Dijkstra stond na 18 minuten met 0-2 voor. Sjoerd Koster zette na tien minuten Hector op […]
  • Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd10 november 2019 Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op 't Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink […]
  • Derde nederlaag op rij voor Hector1 maart 2020 Derde nederlaag op rij voor Hector Hector verloor vandaag op eigen veld nipt met 0-1 van Sportclub Neede. Het was de derde nederlaag op rij voor de ploeg van trainer Mark Dijkstra. Tegen subtopper Neede werd het na een […]