Twenthe na 1-0 winst op Wijhe volop in de race voor nacompetitie

Twenthe trof vanmiddag Wijhe op `t Piepwwillem. De gastheer had wat recht te zetten na de 8-2 nederlaag in en tegen Wijhe in de eerste seizoenshelft. Het spel was in de eerste helft van beide zijden slordig en leidde niet tot grote uitgespeelde kansen. Op slag van rust was Twenthe trefzeker, Jasper Groothuis soleerde aan de rechterflank en rondde af met een prachtig schot in de verre hoek. De tweede helft was een kopie van de eerste, echter zonder doelpunten. Met deze zege is Twenthe volop in de race om de derde periode naar zich toe te trekken en zich te kwalificeren voor de nacompetitie.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe delft onderspit bij Turkse Kracht19 november 2017 Twenthe delft onderspit bij Turkse Kracht Twenthe was in de openingsfase totaal niet bij de les en keek al in de vijfde minuut tegen een 1-0 achterstand aan.  Deze "wake-up-call" had wel impact, Twenthe herpakte zich snel en […]
  • Twenthe eenvoudig langs Eerbeekse Boys17 december 2017 Twenthe eenvoudig langs Eerbeekse Boys Twenthe had zich goed hersteld van het debacle tegen Colmschate twee weken geleden en kwam thuis tegen Eerbeekse Boys goed voor de dag. Met een gezonde dosis inzet werden de gasten ver op […]
  • Twenthe naar finale Tukker Cup na winst op beloften Excelsior ’3124 april 2018 Twenthe naar finale Tukker Cup na winst op beloften Excelsior ’31 Twenthe trof vanavond Jong Excelsior '31 in de halve finale van de Tukker Cup. Het duel werd gespeeld op het veld van WVV '34 in Hengevelde. De eerste kansen waren voor Twenthe, maar […]
  • Koploper Twenthe wint wederom met miniem verschil14 februari 2016 Koploper Twenthe wint wederom met miniem verschil Twenthe Goor kan het woord kampioenschap weer iets luider in de mond nemen. De ploeg van trainer Michiel Mensink boekte vandaag de dertiende overwinning van het seizoen. Vandaag werd in […]
  • Twenthe overtuigend langs TKA Apeldoorn26 maart 2017 Twenthe overtuigend langs TKA Apeldoorn Een makkelijk voetbalmiddagje voor de manschappen van trainer Mensink, het verschalkte TKA in Apeldoorn met 1-4. In de 15e minuut opende Simon Hevink de score door alert gebruik te maken […]