GFC onderuit tegen Rood Zwart

GFC ging vanmiddag voor de tweede keer dit seizoen onderuit. Na de nederlaag van vorige week tegen koploper WVV werd in Delden verloren van middenmoter Rood Zwart: 4-2. GFC begon goed aan de wedstrijd en kwam na vier minuten al op voorsprong door een goal van Tim Wassink. Daarna bleef GFC de bovenliggende partij en kreeg het kansen om de score uit te bouwen in deze wedstrijd die met name voor de toeschouwers mooi was om naar te kijken. Elf minuten na rust kwam Rood Zwart langszij door een treffer van Rodi Beukert:1-1.

Kort daarop werd het 2-1 door een goal van Raymond Kenkhuis en direct daarna 3-1 door Jelte Linderman door de Deldense ploeg die daarmee bewees uiterst zorgvuldig met de kansen om te kunnen springen. Twaalf minuten voor tijd kwam GFC terug in de wedstrijd door een doelpunt van Bjorn Natrop maar het duel werd in de 84e minuut in het slot gegooid door Raymond Kenkhuis met zijn tweede van de middag. Door de nederlaag zakt GFC naar de derde plaats op de ranglijst in de vierde klasse B. EMOs won namelijk wel (met 5-1 van TVO) en heeft nu één punt meer dan GFC. Koploper WVV won ook weer (met 1-3 bij BSC Unisson) en is in een zetel op weg naar het kampioenschap. Komende donderdag speelt de ploeg van trainer Romano Lammertink op eigen veld tegen Diepenheim.