GFC onderuit tegen Rood Zwart

GFC ging vanmiddag voor de tweede keer dit seizoen onderuit. Na de nederlaag van vorige week tegen koploper WVV werd in Delden verloren van middenmoter Rood Zwart: 4-2. GFC begon goed aan de wedstrijd en kwam na vier minuten al op voorsprong door een goal van Tim Wassink. Daarna bleef GFC de bovenliggende partij en kreeg het kansen om de score uit te bouwen in deze wedstrijd die met name voor de toeschouwers mooi was om naar te kijken. Elf minuten na rust kwam Rood Zwart langszij door een treffer van Rodi Beukert:1-1.

Kort daarop werd het 2-1 door een goal van Raymond Kenkhuis en direct daarna 3-1 door Jelte Linderman door de Deldense ploeg die daarmee bewees uiterst zorgvuldig met de kansen om te kunnen springen. Twaalf minuten voor tijd kwam GFC terug in de wedstrijd door een doelpunt van Bjorn Natrop maar het duel werd in de 84e minuut in het slot gegooid door Raymond Kenkhuis met zijn tweede van de middag. Door de nederlaag zakt GFC naar de derde plaats op de ranglijst in de vierde klasse B. EMOs won namelijk wel (met 5-1 van TVO) en heeft nu één punt meer dan GFC. Koploper WVV won ook weer (met 1-3 bij BSC Unisson) en is in een zetel op weg naar het kampioenschap. Komende donderdag speelt de ploeg van trainer Romano Lammertink op eigen veld tegen Diepenheim.

Gerelateerde berichten

  • GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker10 mei 2018 GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker GFC maakte vanmiddag in het inhaalduel tegen Sportclub Markelo geen fout en is na de 3-2 zege nu helemaal zeker van nacompetitie-voetbal om promotie naar de derde klasse. Op sportpark […]
  • GFC boekt uitstekende zege op UDI22 april 2018 GFC boekt uitstekende zege op UDI GFC boekte vanmiddag de tweede overwinning in een week. Na de 2-0 van afgelopen donderdag tegen vv Diepenheim werd vanmiddag het Enschedese UDI over de knie gelegd. Op het eigen sportpark […]
  • Tim Wassink helpt GFC in extremis aan zege19 november 2017 Tim Wassink helpt GFC in extremis aan zege In de uitwedstrijd tegen FC Aramea in Enschede leek het er lang op dat GFC tegen de eerste nederlaag van het seizoen zou aanlopen maar door twee goals van Tim Wassink in de blessuretijd […]
  • Moormann schiet GFC langs Bentelo22 oktober 2017 Moormann schiet GFC langs Bentelo GFC blijft de ongeslagen koploper in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De rood zwarten wonnen vanmiddag met 3-2 van vv Bentelo. Thijs Moormann was de gevierde man op […]
  • De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC29 april 2017 De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC Het zijn in twee totaal verschillende opzichten de weken van de waarheid voor vv Twenthe en GFC. Twenthe hoopt in de resterende drie duels de vierde plek vast te houden en zodoende […]