GFC onderuit tegen Rood Zwart

GFC ging vanmiddag voor de tweede keer dit seizoen onderuit. Na de nederlaag van vorige week tegen koploper WVV werd in Delden verloren van middenmoter Rood Zwart: 4-2. GFC begon goed aan de wedstrijd en kwam na vier minuten al op voorsprong door een goal van Tim Wassink. Daarna bleef GFC de bovenliggende partij en kreeg het kansen om de score uit te bouwen in deze wedstrijd die met name voor de toeschouwers mooi was om naar te kijken. Elf minuten na rust kwam Rood Zwart langszij door een treffer van Rodi Beukert:1-1.

Kort daarop werd het 2-1 door een goal van Raymond Kenkhuis en direct daarna 3-1 door Jelte Linderman door de Deldense ploeg die daarmee bewees uiterst zorgvuldig met de kansen om te kunnen springen. Twaalf minuten voor tijd kwam GFC terug in de wedstrijd door een doelpunt van Bjorn Natrop maar het duel werd in de 84e minuut in het slot gegooid door Raymond Kenkhuis met zijn tweede van de middag. Door de nederlaag zakt GFC naar de derde plaats op de ranglijst in de vierde klasse B. EMOs won namelijk wel (met 5-1 van TVO) en heeft nu één punt meer dan GFC. Koploper WVV won ook weer (met 1-3 bij BSC Unisson) en is in een zetel op weg naar het kampioenschap. Komende donderdag speelt de ploeg van trainer Romano Lammertink op eigen veld tegen Diepenheim.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden2 april 2017 GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden GFC heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B. De Hofderby tegen Rood Zwart werd in Delden met 0-2 gewonnen. GFC kwam goed uit de […]
  • Tim Wassink helpt GFC in extremis aan zege19 november 2017 Tim Wassink helpt GFC in extremis aan zege In de uitwedstrijd tegen FC Aramea in Enschede leek het er lang op dat GFC tegen de eerste nederlaag van het seizoen zou aanlopen maar door twee goals van Tim Wassink in de blessuretijd […]
  • De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC29 april 2017 De weken van de waarheid voor Twenthe en GFC Het zijn in twee totaal verschillende opzichten de weken van de waarheid voor vv Twenthe en GFC. Twenthe hoopt in de resterende drie duels de vierde plek vast te houden en zodoende […]
  • GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker10 mei 2018 GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker GFC maakte vanmiddag in het inhaalduel tegen Sportclub Markelo geen fout en is na de 3-2 zege nu helemaal zeker van nacompetitie-voetbal om promotie naar de derde klasse. Op sportpark […]