Esther zoekt haar sleutelbos

Esther is haar sleutelbos kwijt geraakt. Vermoedelijk ergens op de route van Auto Haafkes naar de Hengevelderstraat. Er zit een oranje Join4Energy-kofferlabel aan en een wit steentje met klavertje4 en de naam Gerben erop. De vinder wordt verzocht contact op te nemen via de mail.

Gerelateerde berichten

  • Telefoon gevonden skatebaan Roerdompstraat2 januari 2018 Telefoon gevonden skatebaan Roerdompstraat Op de skatebaan in de omgeving van de Roerdompstraat is een telefoon gevonden. Het toestel is van het merk Samsung, wit van kleur en voorzien van een zwarte bumper. De eigenaar kan contact […]
  • Kevin is brandweerpieper verloren 10 maart 2014 Kevin is brandweerpieper verloren Op de route van de Reigerstraat naar het station is Kevin Siepman zijn brandweerpieper verloren. De pieper zit in een zwart/bruin hoesje. De vinder wordt verzocht contact op te nemen met […]
  • Kater vermist op De Whee16 juni 2017 Kater vermist op De Whee Paulien is in paniek. Haar kater is sinds twee dagen vermist in de buurt van De Whee. Het gaat om grijs getijgerde kater met witte voetjes, witte bef en een wit puntje aan de staart. "Wie […]
  • Fiets gejat bij De Ark7 november 2017 Fiets gejat bij De Ark Bij baptistenkerk De Ark aan de Irisstraat is gisteren tussen 19.00 uur en 20.30 uur een damesfiets gestolen. Het betreft een wit / grijze Gazelle Chamounix Excellent met fietstassen, die […]
  • Sleutelbos gevonden in het centrum20 april 2018 Sleutelbos gevonden in het centrum In het centrum is een sleutelbos gevonden. Aan de sleutelbos zit een sleutelhanger - flesopener. Met de vinder kan contact op worden genomen via de mail.