Geslaagd familietoernooi BC Union

De sporthal was gisterochtend bevolkt met 35 basmintonners van BC Union. Die streden om de prijzen tijdens het jaarlijkse familietoernooi van de Goorse badmintonclub. Bij de kinderen onder 10 jaar won Emma Huisstede terwijl er twee winnaars waren in de categorie 10 tot 16 jaar: Eline Blokhuis en Nick ter Braak.

Gerelateerde berichten

  • Heeckerenschool wint Badmintontoernooi2 maart 2018 Heeckerenschool wint Badmintontoernooi Het scholentoernooi van Badmintonvereniging BC Union Goor is over all gewonnen door de Heeckerenschool. Er deden woensdag in sporthal De Mossendam 60 kinderen mee uit de groepen 6,7 en 8 […]
  • Nu ook badmintontoernooi voor scholieren31 januari 2017 Nu ook badmintontoernooi voor scholieren Er komt een badmintontoernooi voor Goorse basisschoolleerlingen uit de groepen 6, 7 en 8. Het toernooi wordt georganiseerd door BC Union en wordt gehouden op woensdag 22 februari, midden […]
  • BC Union kampioen22 februari 2018 BC Union kampioen Het eerste team van de Goorse Badmintonclub BC Union is gisteravond kampioen geworden in de vijfde klasse van het district Oost. In de laatste wedstrijd van de competitie werd Orion in […]
  • Badmintontoernooi BC Union3 februari 2018 Badmintontoernooi BC Union Na het succes van vorig jaar volgt er deze maand een tweede uitgave van het badmintontoernooi van de Goorse basisscholen. Op woensdag 28 februari kruisen de leerlingen van groep 6,7 en 8 […]
  • Zaalvoetbaltoernooi in De Mossendam21 oktober 2017 Zaalvoetbaltoernooi in De Mossendam Welzijnsorganisatie Salut organiseert komende maandag (23 oktober) een zaalvoetbaltoernooi voor jongeren in de leeftijd van 11 tot en met 18 jaar. Er wordt gestreden in twee categoriĆ«n: […]