Toren Hofkerk zaterdag open voor publiek

Wie Goor vanaf aanzienlijke hoogte wil bekijken heeft komende zaterdag een unieke kans. Dan wordt namelijk de toren van de Hofkerk opengesteld voor publiek. Dat gebeurt tijdens de pleinmarkt bij de Klokkenkamp naast het Kerkplein. De boeken- en platenmarkt wordt daar dit jaar voor het laatst gehouden. Dit omdat de organisatie steeds meer moeite krijgt met de opslag en het sorteerwerk van de boeken en het vinyl. Wat er na afloop niet is verkocht gaat daarom naar de Hof van Twente Kringloop Outlet. De pleinmarkt begint komende zaterdag 21 april om 10:00 uur en de opbrengst wordt gebruikt voor de sociaal-maatschappelijke activiteiten die vanuit de Hofkerk en de Klokkenkamp worden georganiseerd.

Gerelateerde berichten

  • Goor vanuit de Hoftoren…21 april 2018 Goor vanuit de Hoftoren… Bezoekers van de laatste Pleinmarkt bij de Hofkerk en in De Klokkenkamp werd vandaag een uniek kijkje gegund in de toren van de monumentale Hofkerk. Onder begeleiding konden de trappen […]
  • Pleinmarkt voor vernieuwde Klokkenkamp30 augustus 2016 Pleinmarkt voor vernieuwde Klokkenkamp De verbouwing van de Klokkenkamp op het Goorse Kerkplein nadert zijn voltooïing en om extra financiële middelen om onder meer zonnepanelen te kunnen aanschaffen, wordt volgende week […]
  • Boekenmarkt terug van weggeweest20 april 2015 Boekenmarkt terug van weggeweest Het was een mooie traditie aan het begin van het zomerseizoen maar hield vijf jaar geleden op: De Goorse boeken- en platenmarkt bij de Hofkerk. Komende zaterdag is wordt de markt nieuw […]
  • Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’26 februari 2018 Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ Salut biedt voor mantelzorgers uit Goor en omgeving een gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ aan. Tijdens deze cursus wordt uitgebreid informatie gegeven over deze ziekte. De deelnemers […]
  • Pleinmarkt bij De Klokkenkamp11 april 2018 Pleinmarkt bij De Klokkenkamp Vrijwilligers van De Klokkenkamp maken zich weer op voor een nieuwe editie van Pleinmarkt. Op zaterdag 21 april worden vanaf 10.00 uur weer allerhande workshops en spullen aan de man […]