Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs

Op zaterdag 14 juli is de derde editie van ‘Kleurrijk in de Hof‘ op het Schoolfeestplein in Goor. Elke vereniging, stichting, bedrijf of organisatie kan zich daar tussen 11:00 uur en 16:00 uur presenteren middels een activiteit op het gebied van sport, cultuur en muziek of een proeverij. Diverse organisaties hebben zich al aangemeld maar er kunnen er nog meer bij. Kleurrijk in de Hof is een evenement met een ‘divers’ karakter voor alle inwoners waarbij ontmoeting tussen de verschillende culturen centraal staat. Het wordt georganiseerd door Salut, Hof van Twentse Uitdaging, de Hofkerk en Goor in Dialoog. Aanmelden kan via e-mail: kleurrijkindehof@nullgmail.com.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestplein kleurt rijk…6 juli 2019 Schoolfeestplein kleurt rijk… Het was ook dit jaar weer een grote hit met veel bezoekers. Kleurrijk in de Hof heeft zich als jaarlijks evenement inmiddels goed genesteld in de samenleving. Het Schoolfeestplein kleurde […]
  • Kleurrijk in de Hof gaat weer niet door17 maart 2021 Kleurrijk in de Hof gaat weer niet door Net als vorig jaar, gaat ook dit jaar het jaarlijks multi-culturele evenement 'Kleurrijk in de Hof' niet door. De nog geldende coronamaatregelen liggen daaraan ten grondslag. Vorig jaar […]
  • Geen Kleurrijk in de Hof, wel Dag van de Dialoog13 juli 2020 Geen Kleurrijk in de Hof, wel Dag van de Dialoog Het multi-culturele evenement 'Kleurrijk in de Hof', op het Goorse Schoolfeestplein, gaat dit jaar niet door. De organisatie heeft daartoe besloten omdat ondanks de versoepelingen er nog […]
  • Kleurrijk in de Hof op Schoolfeestplein1 juli 2019 Kleurrijk in de Hof op Schoolfeestplein Als de kruitdampen zijn opgetrokken van het Schoolfeest en de Tente weer voor een jaartje is opgeborgen is het plein vrij voor het volgende evenement dat voor komende zaterdag op de rol […]
  • Modeshow bij Kleurrijk in de Hof18 juni 2018 Modeshow bij Kleurrijk in de Hof Kleurrijk is het jaarlijkse evenement waarbij ontmoeting tussen de verschillende culturen in de Hof centraal staat. En daar hoort volgens de organisatie natuurlijk een multiculturele […]