Ergernis over rotzooi bij milieupleinen houdt aan

Op deze redactie komen nog steeds met de regelmaat van de klok mails binnen waarin er wordt geklaagd over de rotzooi rondom de diverse milieupleinen in Goor. Er is nog steeds sprake van afvaldump bij de diverse containers zoals tegenover de Jumbosupermarkt in de Patrijzenstraat en op het Weversplein. Ook elders in Goor waar gezamenlijk wordt ingezameld, zoals bij appartementencomplexen, is nog vaak sprake van rotzooi dat wordt achtergelaten. Eerder stak ook wethouder Harry Scholten zijn ergernis niet onder stoelen of banken en riep op om het schoon te houden op de milieupleinen.

Rotzooi bij het milieuplein aan de Patrijzenstraat

Gerelateerde berichten

  • Restafval neemt af met 50%23 mei 2017 Restafval neemt af met 50% De hoeveelheid restafval die in de afgelopen drie maanden is ingezameld in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente is met de helft afgenomen. De gemeente heeft een folder huis aan […]
  • Goorse burger gaat betalen voor afval22 mei 2015 Goorse burger gaat betalen voor afval Het college van B&W wil dat er over twee jaar betaald gaat worden voor het aanbieden van restafval. Het zogenoemde Diftar-systeem moet aan het begin van 2017 worden ingevoerd. Per keer […]
  • 2 maart 2016 Ergernis wethouder Scholten over rotzooi Weversplein Een snibbige tweet van wethouder Harry Scholten vandaag. Hij postte een foto van het nieuwe milieu-eiland op het Weversplein waarop duidelijk te zien is dat gebruikers het niet zo nauw […]
  • Afval scheiden doe je zo…12 januari 2017 Afval scheiden doe je zo… Het lijkt erop dat de inwoners van Goor fanatiek zijn begonnen met het scheiden van afval na de invoer van het Diftar-systeem op 1 januari jongstleden. Bij winkels in huishoudelijke […]
  • Afval ook de komende zes jaar naar Bruins&Kwast25 mei 2019 Afval ook de komende zes jaar naar Bruins&Kwast Voor het afleveren van grof afval kunnen de inwoners van Goor en omgeving ook de komende zes jaar terecht bij Bruins&Kwast aan de Mossendamsdwarsweg. Na aanbesteding werd door Twente […]