Kleuters zingen voor ouderen Stoevelaar

De kinderen van de groepen 1 en 2 van basisschool De Albatros zijn maandag op bezoek geweest bij de ouderen van Dagvoorziening Binnenhof in De Stoevelaar.Nadat er werd voorgelezen aan de kinderen, zongen de kinderen uit volle borst liederen onder pianobegeleiding van juffrouw Rita Fokke. Liedjes zoals, ‘Altijd is kortjakje ziek’ en ‘ik zag twee beren broodjes smeren’, werden ook door de ouderen volop meegezongen. De kruisbestuiving tussen de jonge kinderen en senioren komt steeds vaker voor. Ook is er een project van leerlingen uit het voort gezet onderwijs met ouderen in het verzorgingstehuis.

Gerelateerde berichten

  • Inloopochtenden Dagvoorziening Binnenhof26 augustus 2019 Inloopochtenden Dagvoorziening Binnenhof Dagvoorziening Binnenhof in woonzorgcentrum De Stoevelaar zet elke eerste maandag van de maand zijn deuren open. Mensen kunnen dan vrijblijvend een kijkje komen nemen en koffie komen […]
  • Scholieren bezorgen ouderen prachtige middag25 maart 2015 Scholieren bezorgen ouderen prachtige middag Er wordt gedanst op herkenbare muziek en er zijn heerlijke lekkernijen. De Goorse senioren verhalen er lustig op los. Ook zij zaten ooit op school en 'vrogger ging ut toch wa aans'. De […]
  • Ouderen op pad met leerlingen5 juni 2019 Ouderen op pad met leerlingen Deelnemers van Dagvoorziening ‘Binnenhof’ hebben genoten van een ochtend samen zijn met leerlingen van de Waerdenborch.  Ieder jaar vindt er een uitwisseling plaats met leerlingen […]
  • Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof20 februari 2019 Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof Dagvoorziening Binnenhof in De Stoevelaar gaat op elke eerste maandag van de maand gratis inloopochtenden houden. Iedereen kan dan vrijblijvend een kijkje komen nemen en een kopje koffie […]
  • Doorstart project ‘Senioren op eigen kracht’1 februari 2015 Doorstart project ‘Senioren op eigen kracht’ De senioren in Goor en de overige kernen in de Hof die zelfstandig wonen en 75 jaar of ouder zijn, kunnen ook dit jaar weer bezoek verwachten van vrijwilligers van de Stichting Welzijn […]