Onze Stem blijft groeien

De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem blijft groeien. Dat werd duidelijk tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. Onze Stem blijkt een regionale functie te hebben met leden die niet alleen uit Goor maar ook uit Diepenheim, Ambt Delden, Hengelo, Lochem, Holten en Groenlo komen. Tijdens de jaarvergadering werd tevens de nieuwe huisstijl van Onze Stem onthuld. Anke Hemmink en Alie Loonstra werden gehuldigd voor hun vijfentwintig jarig lidmaatschap terwijl Hannie Bor en Rein Stegeman zijn gelauwerd voor het feit dat zal al veertig jaar lid zijn van Onze Stem.

vlnr: Jubilarissen Hannie Bor, Alie Loonstra en Anke Hemmink (Rein Stegeman ontbreekt op de foto)

Het koor is inmiddels ook begonnen met de voorbereidingen voor het 95-jarig jubileum in oktober 2019. Het programma voor het jubileumconcert zal bestaan uit ‘highlights’ van vroeger en nu, met werken van onder andere Mozart, Mendelssohn, Finkers en Jenkins. Aan het einde van dit jaar werkt Onze Stem mee aan het ‘Lichterfest’ in Salzbergen, de voormalige partnergemeente van Goor. Wie het leuk vindt om mee te zingen kan een kijkje komen nemen . Onze Stem repeteert elke woensdagavond vanaf 20:00 uur in de balletzaal van de Reggehof onder leiding van dirigente Mirjam Spoelman. Voor informatie is er te bellen met: Brenda Bergsma: 06-10877600. Mailen kan naar info@nullonzestem-goor.nl.

 

Gerelateerde berichten

  • Onze Stem weer actief3 juli 2021 Onze Stem weer actief De leden van Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem zij na een lange coronaperiode ook weer begonnen. Herberg de Pot was plaats van handeling voor de eerste repetitie onder leiding van […]
  • Onze Stem groeit weer13 april 2017 Onze Stem groeit weer De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem is weer groeiende. Dat werd het duidelijk tijdens de jaarvergadering deze week. Vorig jaar gaf het loedenaantal nog een lichte daling te […]
  • Enchanté zondag in PP-kerk7 april 2022 Enchanté zondag in PP-kerk Kamerkoor Enchanté is zondag weer actief in Goor. Het genootschap is al jaren een vaste waarde in de Hof van Twente en is ontstaan uit een groep enthousiaste ouders van […]
  • Onze Stem bestaat 90 jaar13 oktober 2014 Onze Stem bestaat 90 jaar Een heuglijke dag vandaag voor de zangers en zangeressen van Onze Stem. De Goorse zang en oratoriumvereniging bestaat vandaag precies 90 jaar. Het gemengde zangkoor werd op 13 oktober van […]
  • Koor Ditis Goorus zoekt nieuwe leden9 april 2022 Koor Ditis Goorus zoekt nieuwe leden Het immer vrolijke meezingkoor Ditis Goorus is op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e) die het koor tijdens repetities op de donderdagavonden en tijdens optredens kan ondersteunen. […]