Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten

Op de activiteitenpagina voor het komende weekeinde staat een streep door de voorstelling van Ronald Snijders en Pieter Jouke van vanavond. Er was te weinig animo voor de voorstelling ‘De Staat van verwarring’. Wel is er vanavond weer een editie van de bar-competitie bij café De Buurman met dit keer het eerste damesteam van GFC achter de bar dat overigens komende zondag het kampioenschap hoopt binnen te halen. Morgen is de laatste Pleinmarkt bij de Hofkerk (foto) waarvan de toren ook beklommen kan worden. In De Reggehof is het jubileumconcert van De Reggestad Muzikanten die hun 55-jarig jubileum vieren samen met de Reggetaler Spatzen die alweer 20 jaar bestaan. Bij De Ster is een Amsterdamse feestavond met zanger Ruud Bos terwijl in café Johny’s morgenavond DJ Cijntje alias De Feestneger, acte de presence geeft. Voor alle evenementen check onze agenda.

 

 

Gerelateerde berichten

  • Griezeltocht, Jeans en live muziek…2 november 2018 Griezeltocht, Jeans en live muziek… De Goorse evenementenkalender voor het komende weekeinde meldt allereerst de griezeltocht die vanavond weer wordt gehouden vanaf het Weversplein bij Lekker Leuk. Vanavond is bij De […]
  • Open dag muziekschool en jeugdvoetbal…27 mei 2016 Open dag muziekschool en jeugdvoetbal… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt dat er morgen vooral veel activiteit is op de Goorse voetbalvelden en in De Reggehof. Bij Hector strijden morgen in totaal 75 jeugdteams om […]
  • Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party6 juli 2018 Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party Het Goorse centrum is morgenmiddag voor een deel afgesloten vanwege de tweede Mallorca-party die bij- en door de Goorse café's Johny's en De Buurman wordt georganiseerd. Dat feest in […]
  • Wolter, Reggestad Muzikanten en Reggae…18 mei 2018 Wolter, Reggestad Muzikanten en Reggae… Een volle evenementenagenda voor dit weekeinde. Vandaag wordt de expositie geopend van de Goorse kunstenaar Wolter Wiegerinck die 20 van zijn meesterwerken tentoon stelt in het Goors […]
  • Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag19 oktober 2018 Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het optreden van Zoutmus in De Reggehof. Onder de titel 'Kuikens van beton' komt een vijfkoppig gezelschap met muzikaal cabaret. […]