Hector boekt knappe zege bij Emos: 0-2

Hector heeft vanavond uitstekende zaken gedaan in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Mark Dijkstra die zondag nog met 1-0 verloor van Diepenheim door een eigen goal in blessuretijd, klopte vanavond de nummer twee van de ranglijst, Emos, met 0-2. Het ging in de eerste helft gelijk op met twee aardige schietkansen voor Hector. In de 40e minuut was het raak. Cristian Haverslag gaf een splijtende pass op Unal Kel die door de Enschedese verdediging slalomde en de bal over de keeper prikte: 0-1. Dat was ook de ruststand.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld met een goed spelend Hector dat het Emos onmogelijk maakte tot goed voetbal te komen door als collectief constant druk te zetten. Het duurde tot de 25e minuut voordat de tweede treffer binnen viel. Het was wederom Cristian Haverslag die aan de basis stond van de goal. Hij bediende de A-junior Arno Katera die vanaf een moeilijke positie toch de verre hoek vond en de Enschedse doelman kansloos liet. Emos probeerde daarna in een offensief met vier spitsen het tij nog wel te keren maar de lange Hectorverdedigers maakten elke aanval onschadelijk waardoor de zege over de streep kon worden getrokken. Opvallend was ook de come back van middenvelder Wesley Zwoferink. Hij landde vanmiddag op Nederlandse bodem na een rondreis van enkele maanden door Nieuw Zeeland en viel vanavond in de tweede helft in (foto onder). Komende zondag speelt Hector het uitduel bij Buurse.

Gerelateerde berichten

  • Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd10 november 2019 Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op 't Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink […]
  • Hector veilig na eclatante zege op Enter13 mei 2018 Hector veilig na eclatante zege op Enter Hector speelt ook volgend seizoen in de vierde klasse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde zich vanmiddag veilig door met 4-0 te winnen van hekkensluiter sv Enter waarvoor het doek […]
  • Hector wint ook van Buurse22 april 2018 Hector wint ook van Buurse Hector lijkt net op tijd de juiste vorm te pakken te hebben in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal. De ploeg van trainer mark Dijkstra klopte […]
  • Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo8 april 2018 Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo Sinds 4 februari is het Hector weer gelukt een competitiewedstrijd te winnen in de vierde klasse B. Na een doelpuntloze eerste helft kwam Hector met veel werklust en een klein beetje geluk […]
  • GFC zonder Schnieder naar Boekelo17 september 2016 GFC zonder Schnieder naar Boekelo GFC reist morgen voor het uitduel met BSC/Unisson af zonder aanvoerder Edo Schnieder. Hij geniet van een vakantie op Ibiza en is er dus niet bij in Boekelo. Trainer Romano Lammertink kan […]