Inge Beelen ziet Sarah

Inge Beelen-Gorel heeft vandaag een mooie mijlpaal bereikt. Ook al viert ze haar 45ste  verjaardag voor de zesde keer, willen familie, vrienden en bekenden haar van harte feliciteren en wensen ze haar een prachtige mooie dag en nog vele jaren.

inge

Gerelateerde berichten

  • 22 september 2012 Linda Boswinkel viert 25ste verjaardag Linda Boswinkel is vandaag 25 jaar geworden. Via deze weg willen Evelien, Inge, Karin, Linda, Annemiek, Isabelle, Fleur, Nienke en Maaike haar van harte feliciteren met haar verjaardag. […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • 22 mei 2012 Daniek van Til ziet halve Sarah Daniek van Til is vandaag 25 jaar geworden. Daniek is fysiotherapeute in Almelo. Haar verjaardag is zaterdagavond al gevierd. Van vrienden en familie heeft ze niet één, maar zelfs twee […]
  • marjoleinpoortman12 januari 2012 Sarah voor Marjolein Poortman Op 1 januari voegde Marjolein Poortman zich al bij de club van 50, maar gisteren was het dan toch nog tijd voor een klein feestje in de nieuwe zaal van de Kariboe-gymclub. De gymclub heeft […]
  • Swingende Sarah voor Inge Markerink23 februari 2019 Swingende Sarah voor Inge Markerink Feest vooraf aan het Hachreyse tijdens het mooi maken, swinging Inge viert haar 50ste verjaardag. Daar mag een borrel op worden gedronken, want Inge is dé alleskunner pur sang. Bij Apollo […]