Sleutelbos gevonden in het centrum

In het centrum is een sleutelbos gevonden. Aan de sleutelbos zit een sleutelhanger – flesopener. Met de vinder kan contact op worden genomen via de mail

Gerelateerde berichten

  • Esther zoekt haar sleutelbos16 april 2018 Esther zoekt haar sleutelbos Esther is haar sleutelbos kwijt geraakt. Vermoedelijk ergens op de route van Auto Haafkes naar de Hengevelderstraat. Er zit een oranje Join4Energy-kofferlabel aan en een wit steentje met […]
  • Druppel-sleutel gevonden op Het Heeckeren18 april 2018 Druppel-sleutel gevonden op Het Heeckeren Op Het Heeckeren, in de omgeving van het GFC-veld, is een zogenaamde druppelsleutel gevonden. Aan de sleutel zit een  FC Twenthe- sleutelkoord. De eigenaar kan contact opnemen met 06-24212543.
  • Sleutelbos gevonden langs Twentekanaal18 november 2015 Sleutelbos gevonden langs Twentekanaal Tijdens een fietstocht heeft een Oldenzaalse een sleutelbos gevonden op het fietspad lans het Twentekanaal. Aan de sleutelbos zit een zwart etui, een VW-sleutel en twee huissleutels. De […]
  • Nathalie zoekt haar portemonnee15 januari 2018 Nathalie zoekt haar portemonnee Nathalie is haar portemonnee met inhoud, waaronder een aantal pasjes, kwijtgeraakt in de omgeving van het station. Heeft u deze gevonden, neem dan contact op via de mail.
  • Zilveren armband verloren omgeving Weversplein28 augustus 2017 Zilveren armband verloren omgeving Weversplein Een mevrouw zoekt haar zilveren armband. Ze is deze waarschijnlijk verloren tijdens het winkelen, waarbij ze onder andere de Albert Heijn en de Lidl bezocht. Kunt u haar helpen, neem dan […]