Sleutelbos gevonden in het centrum

In het centrum is een sleutelbos gevonden. Aan de sleutelbos zit een sleutelhanger – flesopener. Met de vinder kan contact op worden genomen via de mail

Gerelateerde berichten

  • Esther zoekt haar sleutelbos16 april 2018 Esther zoekt haar sleutelbos Esther is haar sleutelbos kwijt geraakt. Vermoedelijk ergens op de route van Auto Haafkes naar de Hengevelderstraat. Er zit een oranje Join4Energy-kofferlabel aan en een wit steentje met […]
  • Sleutelbos gevonden langs Twentekanaal18 november 2015 Sleutelbos gevonden langs Twentekanaal Tijdens een fietstocht heeft een Oldenzaalse een sleutelbos gevonden op het fietspad lans het Twentekanaal. Aan de sleutelbos zit een zwart etui, een VW-sleutel en twee huissleutels. De […]
  • Druppel-sleutel gevonden op Het Heeckeren18 april 2018 Druppel-sleutel gevonden op Het Heeckeren Op Het Heeckeren, in de omgeving van het GFC-veld, is een zogenaamde druppelsleutel gevonden. Aan de sleutel zit een  FC Twenthe- sleutelkoord. De eigenaar kan contact opnemen met 06-24212543.
  • Sleutel gevonden langs Twentekanaal23 augustus 2018 Sleutel gevonden langs Twentekanaal Op de dijk langs het Twentekanaal  is afgelopen maandag een sleutel met sleutelhanger gevonden. Op de sleutelhanger, een flesopener, staat de tekst "ter verificatie". De eigenaar van de […]
  • OV-chipkaart gevonden Irisstraat20 augustus 2018 OV-chipkaart gevonden Irisstraat In de Irisstraat is afgelopen vrijdagavond een OV-chipkaart gevonden. De kaart staat op naam van I. Haverslag. De eigenaar kan contact op nemen met de redactie door te mailen naar […]