Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs

Het zijn de weken van de waarheid voor de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B. Twenthe begon het seizoen belabberd maar heeft inmiddels de vorm te pakken met vijf overwinningen op rij en al negen duels een ongeslagen status. In de derde en laatste periode leidt de ploeg van trainer Michiel Mensink dan ook de dans samen met titelfavoriet Warnsveldse Boys. Komende zondag wacht voor de Goorse Tricolores in Deventer de nummer drie van de ranglijst, Colmschate. Hector staat in 4B, na de zege op Emos afgelopen donderdag (0-2) voor het eerst sinds lange tijd, op een veilige elfde plek. “Als we dat niveau vast kunnen houden pakken we nog punten genoeg” aldus trainer Mark Dijkstra met vertrouwen.

Dat moet komende zondag gebeuren op het kunstgras van Buurse. Dan zit ook Wesley Zwoferink weer op de bank. Hij keerde donderdagmiddag terug van een rondreis van drie maanden door Nieuw Zeeland en maakte ’s avonds direct zijn rentree in de slotfase van het duel in Enschede. GFC won afgelopen donderdag van Diepenheim met 2-0 maar steekt niet in de vorm die de ploeg eerder dit seizoen etaleerde. Doel is het handhaven de tweede plek en een plek in de nacompetitie. Morgen speelt de ploeg van trainer Romano Lammertink op eigen veld tegen middenmoter UDI uit Enschede.

Wesley Zwoferink stuitte op zijn rondreis door Nieuw Zeeland op een bijzonder plaatsnaambord

 

Gerelateerde berichten