Goor vanuit de Hoftoren…

Bezoekers van de laatste Pleinmarkt bij de Hofkerk en in De Klokkenkamp werd vandaag een uniek kijkje gegund in de toren van de monumentale Hofkerk. Onder begeleiding konden de trappen worden bestegen naar een hoogte van zo’n 35 meter. Een fikse klim maar de moeite wordt dan wél beloond met een fraai zicht over Goor. Het is de bedoeling om de toren van kerk ook op andere momenten open te stellen voor het publiek. De pleinmarkt kende vandaag, mede door de stralende weersomstandigheden veel publiek dat zich al vroeg meldde bij De Klokkenkamp. Binnen was er een boekenverkoop, buiten werd allerhande curiosa verkocht en waren er spelletjes voor de kinderen.

Gerelateerde berichten

  • Toren Hofkerk zaterdag open voor publiek16 april 2018 Toren Hofkerk zaterdag open voor publiek Wie Goor vanaf aanzienlijke hoogte wil bekijken heeft komende zaterdag een unieke kans. Dan wordt namelijk de toren van de Hofkerk opengesteld voor publiek. Dat gebeurt tijdens de […]
  • Pleinmarkt voor vernieuwde Klokkenkamp30 augustus 2016 Pleinmarkt voor vernieuwde Klokkenkamp De verbouwing van de Klokkenkamp op het Goorse Kerkplein nadert zijn voltooïing en om extra financiële middelen om onder meer zonnepanelen te kunnen aanschaffen, wordt volgende week […]
  • Herdenking bombardement op Goor verplaatst15 maart 2020 Herdenking bombardement op Goor verplaatst De herdenking van het bombardement op Goor zal vanwege het Corona-wirus niet plaats vinden op dinsdag 24 maart, de dag dat het exact 75 jaar geleden is dat Goor werd getroffen. Het Comité […]
  • Boekenmarkt terug van weggeweest20 april 2015 Boekenmarkt terug van weggeweest Het was een mooie traditie aan het begin van het zomerseizoen maar hield vijf jaar geleden op: De Goorse boeken- en platenmarkt bij de Hofkerk. Komende zaterdag is wordt de markt nieuw […]
  • Pleinmarkt bij De Klokkenkamp11 april 2018 Pleinmarkt bij De Klokkenkamp Vrijwilligers van De Klokkenkamp maken zich weer op voor een nieuwe editie van Pleinmarkt. Op zaterdag 21 april worden vanaf 10.00 uur weer allerhande workshops en spullen aan de man […]