Abraham en jong geluk garantie voor volop feest in de Waterhoenstraat

De bewoners in de Waterhoenstraat staan in de startblokken voor de nodige festiviteiten. Afgelopen woensdag is modekoning en Hectoriaan René van Ommen 50 jaar geworden en gisteren werden Wouter Reef en Sandra Hoevink verblijdt met hun dochter Esmee. De Abraham wordt vanavond grondig nat gemaakt terwijl de kersverse ouders zich ook kunnen opmaken voor de nodige bezoeken. Namens de gehele buurt ook via deze weg de hartelijke felicitaties!

Gerelateerde berichten

  • Abraham voor René Koebrugge25 mei 2018 Abraham voor René Koebrugge René Koebrugge heeft zich deze week bij de club van 50 gevoegd. Zowel bij zijn bedrijf als bij zijn woning werd hij verrast met de gebruikelijke versierselen. Namens de feestvierende meute […]
  • Halve Abraham voor Rens Vossebeld5 november 2016 Halve Abraham voor Rens Vossebeld De spandoeken en allerhande prullaria vertellen het volledige verhaal van Rens Vossebeld, die vandaag een kwart eeuw oud is geworden. De kameraden waren gisteren druk in de weer om de […]
  • Jan Wierenga als de bliksem naar Abraham23 oktober 2015 Jan Wierenga als de bliksem naar Abraham Ook bij de allround klusser en monteur-bliksembeveiliging Jan Wierenga klopte Abraham vandaag op de deur. Gisteren is dit heugelijke feit al "nat gemaakt' tijdens het aanbrengen van de […]
  • Hansie Hansie Lammertink 50 jaar 25 januari 2013 Hansie Hansie Lammertink 50 jaar Afgelopen woensdag heeft Hansie Hansie Lammertink ook Abraham gezien. Hans is daarmee de derde in het 5e elftal van vv Twenthe die, in nog geen half jaar tijd, deze mijlpaal bereikt. Zijn […]
  • Wuppie ziet Abraham3 januari 2012 Wuppie ziet Abraham René Wubbels hoort sinds vandaag ook bij de club van 50. Wuppie viert namelijk zijn 50ste verjaardag. De buurt van de Smientstraat, Vriendengroep Hamerslag & Co en de brandweer willen René […]