Twenthe hard onderuit bij Colmschate

Twenthe heeft vanmiddag, na vijf zeges op rij, een fikse nederlaag geleden tegen Colmschate’33. Het werd 5-1 in Deventer. De Goorse ploeg kwam vlot op 2-0 achter uit twee dode spelmomenten. De thuisploeg wist te scoren uit twee vrije trappen. Kort na rust werd het 3-0 en was het duel beslist. Na 20 minuten in de tweede helft tekende Guus Lummen voor de enige Goorse treffer. Niet veel later was de marge echter al weer 3 en stond er 4-1 op het scorebord.

Daarna liepen de irritaties op en werd trainer Michiel Mensink van Twenthe naar de tribune gestuurd en kreeg ook de net gewisselde Daan de Lat zijn tweede geel van scheidsrechter Wesselink vanwege aanmerkingen vanaf de zijlijn. Daarna werd het uiteindelijk ook nog 5-1. Dat was ook de eindstand. Ondanks de nederlaag blijft Twenthe wel vijfde op de ranglijst in de derde klasse B. In de derde periodestand zakt Twenthe naar plek twee omdat koploper Warnsveldse Boys wel won. Komende dinsdag speelt Twenthe in de halve finale om de Tukker Cup tegen Excelsior ’31 onder 21. Dat duel wordt gespeeld in Hengevelde en begint om 20:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe bewijst zichzelf een slechte dienst13 mei 2018 Twenthe bewijst zichzelf een slechte dienst Twenthe stond voor het thuisduel tegen Witkampers nog op poleposition voor het winnen van de derde periodetitel maar na de 1-2 nederlaag heeft de ploeg van trainer Michiel Mensink het […]
  • Zwalkend Twenthe krijgt dik verdiend pak slaag van Colmschate3 december 2017 Zwalkend Twenthe krijgt dik verdiend pak slaag van Colmschate Futloos en inspiratieloos, de twee trefwoorden voor het spel van Twenthe vanmiddag. Twenthe trof thuis directe concurrent Colmschate en had goede zaken kunnen doen. Maar uit niets bleek […]
  • Twenthe boekt knappe zege op Avanti Wilskracht28 oktober 2018 Twenthe boekt knappe zege op Avanti Wilskracht Twenthe boekte vanmiddag de tweede overwinning van dit seizoen. De ploeg van trainer Hans Dirksen won op eigen veld met 2-0 van Avanti Wilskracht, de nummer twee van de ranglijst en voor […]
  • Luxeproblemen voor Twenthe-trainer Mensink9 juni 2018 Luxeproblemen voor Twenthe-trainer Mensink Hoe vv Twenthe ten strijde zal trekken morgen in de halve finale van de nacompetitie is nog ongewis want er zijn nog de nodige hoofdbrekens bij trainer Michiel Mensink. Voor het duel tegen […]
  • Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs21 april 2018 Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs Het zijn de weken van de waarheid voor de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B. Twenthe begon het seizoen belabberd maar heeft inmiddels de vorm te pakken met vijf overwinningen op […]