GFC boekt uitstekende zege op UDI

GFC boekte vanmiddag de tweede overwinning in een week. Na de 2-0 van afgelopen donderdag tegen vv Diepenheim werd vanmiddag het Enschedese UDI over de knie gelegd. Op het eigen sportpark Heeckeren werd het maar liefst 5-1. De ploeg van trainer Romano Lammertink werd al vroeg in het zadel geholpen door twee vroege treffers van goaltjesdief Tim Wassink. Hij scoorde in de 6e en 11e minuut. Hét hoogtepunt van de middag was de prachtige treffer van Simon Ruumpol na een klein half uur. Hij krulde de bal met zijn linkervoet op prachtige wijze in de bovenhoek: 3-0. Dat was ook de ruststand.

In het tweede bedrijf was UDI niet bij machte om het GFC nog heel lastig te maken en kon GFC de wedstrijd nog een mooier aanzien geven met de 4-0 van Edo Schnieder na een uur voetbal. Een kwartier voor tijd viel de enige tegentreffer uit een strafschop: 1-4. Het slotakkoord was echter weer voor GFC dat vier minuten voor het einde op 5-1 kwam door een goal van Olaf Siegers. GFC doet met de zege uitstekende zaken in de vierde klasse B. Het zag de concurrent om plek twee: Emos opnieuw verliezen (met 1-0 van Rood Zwart). Ook koploper WVV liet bij Markelo twee punten liggen (1-1).

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC heeft weinig moeite met Enter6 mei 2018 GFC heeft weinig moeite met Enter GFC heeft vanmiddag zonder heel veel moeite het uitduel met laagvlieger sv Enter gewonnen: 1-2. De Goorse zege kreeg al gestalte in het eerste kwartier toen de twee GFC-goals vielen. Na […]
  • GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker10 mei 2018 GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker GFC maakte vanmiddag in het inhaalduel tegen Sportclub Markelo geen fout en is na de 3-2 zege nu helemaal zeker van nacompetitie-voetbal om promotie naar de derde klasse. Op sportpark […]
  • GFC wint verdiend van Haarle: 2-123 september 2018 GFC wint verdiend van Haarle: 2-1 GFC is de nieuwe competitie goed begonnen met een 2-1 zege op sv Haarle. De ploeg van trainer Romano Lammertink was GFC van meet af aan de bovenliggende partij en speelde het op de helft […]
  • GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden2 april 2017 GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden GFC heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B. De Hofderby tegen Rood Zwart werd in Delden met 0-2 gewonnen. GFC kwam goed uit de […]