GFC boekt uitstekende zege op UDI

GFC boekte vanmiddag de tweede overwinning in een week. Na de 2-0 van afgelopen donderdag tegen vv Diepenheim werd vanmiddag het Enschedese UDI over de knie gelegd. Op het eigen sportpark Heeckeren werd het maar liefst 5-1. De ploeg van trainer Romano Lammertink werd al vroeg in het zadel geholpen door twee vroege treffers van goaltjesdief Tim Wassink. Hij scoorde in de 6e en 11e minuut. Hét hoogtepunt van de middag was de prachtige treffer van Simon Ruumpol na een klein half uur. Hij krulde de bal met zijn linkervoet op prachtige wijze in de bovenhoek: 3-0. Dat was ook de ruststand.

In het tweede bedrijf was UDI niet bij machte om het GFC nog heel lastig te maken en kon GFC de wedstrijd nog een mooier aanzien geven met de 4-0 van Edo Schnieder na een uur voetbal. Een kwartier voor tijd viel de enige tegentreffer uit een strafschop: 1-4. Het slotakkoord was echter weer voor GFC dat vier minuten voor het einde op 5-1 kwam door een goal van Olaf Siegers. GFC doet met de zege uitstekende zaken in de vierde klasse B. Het zag de concurrent om plek twee: Emos opnieuw verliezen (met 1-0 van Rood Zwart). Ook koploper WVV liet bij Markelo twee punten liggen (1-1).