GFC boekt uitstekende zege op UDI

GFC boekte vanmiddag de tweede overwinning in een week. Na de 2-0 van afgelopen donderdag tegen vv Diepenheim werd vanmiddag het Enschedese UDI over de knie gelegd. Op het eigen sportpark Heeckeren werd het maar liefst 5-1. De ploeg van trainer Romano Lammertink werd al vroeg in het zadel geholpen door twee vroege treffers van goaltjesdief Tim Wassink. Hij scoorde in de 6e en 11e minuut. Hét hoogtepunt van de middag was de prachtige treffer van Simon Ruumpol na een klein half uur. Hij krulde de bal met zijn linkervoet op prachtige wijze in de bovenhoek: 3-0. Dat was ook de ruststand.

In het tweede bedrijf was UDI niet bij machte om het GFC nog heel lastig te maken en kon GFC de wedstrijd nog een mooier aanzien geven met de 4-0 van Edo Schnieder na een uur voetbal. Een kwartier voor tijd viel de enige tegentreffer uit een strafschop: 1-4. Het slotakkoord was echter weer voor GFC dat vier minuten voor het einde op 5-1 kwam door een goal van Olaf Siegers. GFC doet met de zege uitstekende zaken in de vierde klasse B. Het zag de concurrent om plek twee: Emos opnieuw verliezen (met 1-0 van Rood Zwart). Ook koploper WVV liet bij Markelo twee punten liggen (1-1).

Gerelateerde berichten

  • GFC deklasseert Holten: 5-028 oktober 2018 GFC deklasseert Holten: 5-0 Een prima voetballend GFC liet vanmiddag zien waartoe het in staat kan zijn. Hey hoger geklasseerde vv Holten werd in een uitstekende wedstrijd met 5-0 aan de kant gezet. Waar in […]
  • GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker10 mei 2018 GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker GFC maakte vanmiddag in het inhaalduel tegen Sportclub Markelo geen fout en is na de 3-2 zege nu helemaal zeker van nacompetitie-voetbal om promotie naar de derde klasse. Op sportpark […]
  • GFC heeft weinig moeite met Enter6 mei 2018 GFC heeft weinig moeite met Enter GFC heeft vanmiddag zonder heel veel moeite het uitduel met laagvlieger sv Enter gewonnen: 1-2. De Goorse zege kreeg al gestalte in het eerste kwartier toen de twee GFC-goals vielen. Na […]
  • GFC wint weer met 14-0 van BZSV23 oktober 2021 GFC wint weer met 14-0 van BZSV De geschiedenis herhaalde zich vanmiddag op sportpark Heeckeren. Daar won GFC twee jaar geleden met maar liefst 14-0 van het Bornse BZSV De Blauwwitters en die stand stond, tegen dezelfde […]
  • GFC in matig duel onderuit bij Heracles8 februari 2020 GFC in matig duel onderuit bij Heracles GFC ging vandaag in Almelo in een matig duel met 2-1 onderuit tegen AVC Heracles. Op het terrein aan de Bornsestraat waar ooit het knusse stadionnetje van de profs van Heracles stond, […]