Hector wint ook van Buurse

Hector lijkt net op tijd de juiste vorm te pakken te hebben in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal. De ploeg van trainer mark Dijkstra klopte donderdag EMOS met 0-2 en zegevierde vanmiddag metn 1-2 bij vv Buurse. Alle goals vielen na rust. In de eerste helft was het eerste gevaar er na 17 minuten. Dennis ter Elst zag zijn kopbal op de lat belanden. Een kwartier later raakte Buurse aan de andere kant het houtwerk boven de twee palen. Buurse had wat meer balbezit maar Hector kreeg een aantal kansjes via Menno de Leeuw en de jonge Arno Katera. 

In de tweede helft werd het na 10 minuten 0-1.  Na slordig verdedigen kon Arno Katera in balbezit komen en op snelheid richting de goal gaan en goed binnen schieten. Cristian Haverslag had na een uur voetbal de kans op de tweede Hector-treffer maar hij vond de goalie van Buurse op zijn weg. Kort daarna was de thuisploeg dicht bij de gelijkmaker maar doelman Daniel Kolbe redde knap in een één op één-situatie. Vlak voor tijd werd het duel beslist na een schot van de ingevallen Wesley Zwoferink die werd niet goed gekeerd door de keeper waarna Marinus Wolters simpel binnen kon tikken: 0-2. Buurse maakte vanaf de aftrap de 1-2 maar had geen tijd meer om op de gelijkmaker te jagen omdat het daarna vrijwel direct was afgelopen.

Arno Katera

Hector stijgt door de zege een plekje op de ranglijst en is nu tiende maar nog niet veilig. Hector heeft nu 19 punten, evenals Aramea dat een wedstrijd meer gespeeld heeft. Bentelo staat op de gevaarlijke 12e plaats met 17 punten. Daaronder staan Enter en Diepenheim. Die ploegen speelden vandaag tegen elkaar. Enter won dat duel met 3-0 en heeft nu evenals de ploeg uit ’t Stedeke 13 punten.

Gerelateerde berichten

  • Hector wint weer na Wolters-show tegen Rood Zwart29 april 2018 Hector wint weer na Wolters-show tegen Rood Zwart Hij is zeker niet bezig aan zijn meest gelukkige seizoen dat ook gekenmerkt is door blessures, maar vandaag toonde Hector-spits Marinus Wolters zijn klasse in de wedstrijd tegen Rood […]
  • Hector speelt weer gelijk2 oktober 2016 Hector speelt weer gelijk Hector heeft vandaag voor de derde opeenvolgende keer gelijk gespeeld. De thuiswedstrijd tegen FC Het Centrum uit Enschede eindigde in 3-3 na een leuke wedstrijd waarin het bij rust 1-1 […]
  • Late poeier velt Hector in Bentelo1 oktober 2017 Late poeier velt Hector in Bentelo Na het 1-1 gelijke spel van vorige week tegen Aramea ging sv Hector vanmiddag in de vierde klasse B met 2-1 onderuit, in en tegen Bentelo. Een late poeier van Thomas Broekkamp bezorgde de […]
  • Hector boekt knappe zege bij Emos: 0-219 april 2018 Hector boekt knappe zege bij Emos: 0-2 Hector heeft vanavond uitstekende zaken gedaan in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Mark Dijkstra die zondag nog met 1-0 […]
  • Hector toont veerkracht en wint met 2-119 maart 2017 Hector toont veerkracht en wint met 2-1 Hector deed vanmiddag goede zaken in de vierde klasse B. Op eigen veld werd, na een 0-1 achterstand, uiteindelijk met 2-1 gewonnen van TVO. Na een slap begin van de wedstrijd creëerden de […]