Koningsdagconcert Apollo in stadshart

Muziekvereniging Apollo geeft ook dit jaar weer kleur aan Koningsdag. Als te doen gebruikelijk verzorgen zij op 27 april het traditionele Koningsdagconcert in het centrum van Goor. Om 11.00 uur vindt u de lokale muzikanten buiten op de vertrouwde plek voor het politiebureau. Samenstelling van de producties is in handen van Carl Wittrock.

Gerelateerde berichten

  • Carl Wittrock, grootheid in Litouwen19 april 2016 Carl Wittrock, grootheid in Litouwen Het was een bijzonder weekend voor componist en dirigent Carl Wittrock. De Goorse Maestro was te gast in het Litouwse Panevėžys waar hij het middelpunt was van een muziekconcours. Als een […]
  • Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert30 november 2018 Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert Het harmonie-orkest van Apollo geeft komende zondagmiddag een concert samen met het jeugdorkest van de Goorse muziektrots in De Reggehof. Voor het harmonie-orkest is dat de grote generale […]
  • Carl Wittrock te gast bij RTV Oost1 december 2015 Carl Wittrock te gast bij RTV Oost Componist-dirigent Carl Wittrock was vanavond te gast bij TV Oost. Wittrock (foto) ontving onlangs de Buma Brass Award en verhaalde hierover in de uitzending van Overijssel Vandaag. […]
  • Ultieme kerstsfeer tijdens Winter Wonderland Apollo17 december 2016 Ultieme kerstsfeer tijdens Winter Wonderland Apollo Een gelikte show, de ultieme kerstsfeer en 'winters genieten' vanavond in de Reggehof waar Apollo het programma Winter Wonderland bracht samen met het Enschedese theaterkoor Studio 65. […]
  • Apollo en Frysk jeugdorkest samen in de sporthal11 november 2018 Apollo en Frysk jeugdorkest samen in de sporthal Het harmonie-orkest van Apollo is komende zaterdag te zien en te horen in de Goorse sporthal De Mossendam, samen met het Frysk Jeugd Fanfare Orkest (FJFO). Dit orkest van getalenteerde […]